_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bu sabah aklıma gelen birşeyden size bahsedeceğim.Biliyoruz ki minecraftta birçok şey eksik örneğin:kuş,ceylan,aslan,ayı vb. Herneyse ben bir şey düşündüm biliyoruzki minecraftın jarı %appdata%>roaming>.minecraft>minecraft.jar bunu herkes bilebilir.Bende düşündümki kendimiz neden herobrine ceylan kuş falan koymayalımki? değilmi.
ben mob yerini inceleyeceğim .minecraftı baştan aşağı heryerini inceleyeceğim daha sonra tavuğa domuza o sesi hareketi (resmi koymayı biliyoruz zaten
) bunları jara aktarıp size sunacağım hem herobrineliyi hemde herobrinesizi siz sadece skypeye ekleyin işte skype adresim:
[email protected] siz arkadaşlık gönderin ve herobrinelimi yoksa herobrinesizmi jarı istediğinizi söyleyin bende size atarım
Not:Jarın ismini minecraft.jar olarak değiştiriniz ben bunu 1 haftada yapmış olurum (bilgisayara oturamıyorumda pek
)
Bitince harika olacağı kesin balina falanda olacak
[DOUBLEPOST=1376410732,1376410661][/DOUBLEPOST]Not: okumak için fareyi basılı tutarak üstünden geçiriniz[DOUBLEPOST=1376411416][/DOUBLEPOST]eeee yorum yokmu veya isteyen?
ben mob yerini inceleyeceğim .minecraftı baştan aşağı heryerini inceleyeceğim daha sonra tavuğa domuza o sesi hareketi (resmi koymayı biliyoruz zaten
[email protected] siz arkadaşlık gönderin ve herobrinelimi yoksa herobrinesizmi jarı istediğinizi söyleyin bende size atarım
Not:Jarın ismini minecraft.jar olarak değiştiriniz ben bunu 1 haftada yapmış olurum (bilgisayara oturamıyorumda pek
Bitince harika olacağı kesin balina falanda olacak