Kendi modunu kendin yap!

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu sabah aklıma gelen birşeyden size bahsedeceğim.Biliyoruz ki minecraftta birçok şey eksik örneğin:kuş,ceylan,aslan,ayı vb. Herneyse ben bir şey düşündüm biliyoruzki minecraftın jarı %appdata%>roaming>.minecraft>minecraft.jar bunu herkes bilebilir.Bende düşündümki kendimiz neden herobrine ceylan kuş falan koymayalımki? değilmi.
ben mob yerini inceleyeceğim .minecraftı baştan aşağı heryerini inceleyeceğim daha sonra tavuğa domuza o sesi hareketi (resmi koymayı biliyoruz zaten
) bunları jara aktarıp size sunacağım hem herobrineliyi hemde herobrinesizi siz sadece skypeye ekleyin işte skype adresim:

[email protected] siz arkadaşlık gönderin ve herobrinelimi yoksa herobrinesizmi jarı istediğinizi söyleyin bende size atarım
Not:Jarın ismini minecraft.jar olarak değiştiriniz ben bunu 1 haftada yapmış olurum (bilgisayara oturamıyorumda pek
)

Bitince harika olacağı kesin balina falanda olacak
[DOUBLEPOST=1376410732,1376410661][/DOUBLEPOST]Not: okumak için fareyi basılı tutarak üstünden geçiriniz[DOUBLEPOST=1376411416][/DOUBLEPOST]eeee yorum yokmu veya isteyen?

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen ona resim koy ses koy farketmez sen onu çalıştıracak bir kod yazmadığın sürece hepsi dosya fazlalığından ibaret.Kendi modunu basit yoldan yapmak istiyorsan Linkseyi'S Modmaker veya MCreator(adı yanlış olabilir) kullanabilirsin.Öte yandan cidden iyi bir şey yapmak istiyorsan direkt olaraktan java kodları ve c++ kodlama dili bilmen gerek.Bunları bilmiyorsan hiç uğraşma.

ben mcreatemi ne onu kurdum pylo şirketi fakat java c++yı öğrenecem ondan öncede ben mcreatoru kurdum link verdi indirdim bişe olmadı?

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Ben şu an anadolu yemekleri modunu java'da geliştiriyorum. Mod Loader gibi apiler işimi 10 kat felan kolaylaştırıyor.

Ayrıca mod yapımı için çok büyük java bilgisine gerek yok. 10-15 bölüm java dersi izlesen yeterli. Fakat kurması felan çok sabır istiyor belirteyim.

Bende bu işlerde biraz profesyonelleştikten sonra gerekli yardımı yapabilirim.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben şu an anadolu yemekleri modunu java'da geliştiriyorum. Mod Loader gibi apiler işimi 10 kat felan kolaylaştırıyor.

Ayrıca mod yapımı için çok büyük java bilgisine gerek yok. 10-15 bölüm java dersi izlesen yeterli. Fakat kurması felan çok sabır istiyor belirteyim.

fikrimde yardımcı olabilirsen sevinirim ben o dersleri izleyeceğimde mcrewatoru kurmak zor :( yardım edersen sevinirim skypeden ekle[DOUBLEPOST=1376415499,1376414970][/DOUBLEPOST]

eeeeee yardım edecekmisin?

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
fikrimde yardımcı olabilirsen sevinirim ben o dersleri izleyeceğimde mcrewatoru kurmak zor :( yardım edersen sevinirim skypeden ekle[DOUBLEPOST=1376415499,1376414970][/DOUBLEPOST]

eeeeee yardım edecekmisin?

Skype adresim harf_life . Dedigim gibi en azından kaliteli şekilde yardım edecek seviyeye gelmek istiyorum. Gene de birkaç yardım yapabilirim.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod yapan varsa limkini PMden gondersin

<Send From PSP 3004 Using Forums4PSP>