Sizden ciddi bir öneri almak istiyorum hayatımı değiştiricek bir öneri...

iAEnder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben grafiker'liğin maaşını araştırdım istanbulda en az maşşı aylış 1000TL'miş banada yeter zaten evlenmeyecem hıhıhıh :D[DOUBLEPOST=1376474780,1376474605][/DOUBLEPOST]BlackRains bana Özel Mesaj atrmısın bişi sorucam senin profilin görüntülenmiyor girmeye çalıştım o yüzden sen at mesajı.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun yazmak denen şey kolay değil. Eğer geleceğini elde etmek istiyorsan OKU...
Bir indie oyun yapımcısı mı olmak istiyorsun ? Bilgisayar mühendisliğini oku. Java dilini ya da C++ ya da C+ öğren ama adam akıllı yerlerde okuyarak.
Kafanı oyunlardan uzaklaştır. Kafanı aşırı eğlenceden uzaklaştır. İyi bir lise = İyi bir üniversite = İyi bir gelecek. Ama şunu da unutma bu ülkenin en büyük sorunlarından biri -ki bence ASLA çözülmeyecek- işsizlik. Muhteşem yerler okuyup da sakın açıkta kalma arkadaşım. Yani mesleğini aynı zamanda ülke şartlarına göre seç.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyun yazmak denen şey kolay değil. Eğer geleceğini elde etmek istiyorsan OKU...
Bir indie oyun yapımcısı mı olmak istiyorsun ? Bilgisayar mühendisliğini oku. Java dilini ya da C++ ya da C+ öğren ama adam akıllı yerlerde okuyarak.
Kafanı oyunlardan uzaklaştır. Kafanı aşırı eğlenceden uzaklaştır. İyi bir lise = İyi bir üniversite = İyi bir gelecek. Ama şunu da unutma bu ülkenin en büyük sorunlarından biri -ki bence ASLA çözülmeyecek- işsizlik. Muhteşem yerler okuyup da sakın açıkta kalma arkadaşım. Yani mesleğini aynı zamanda ülke şartlarına göre seç.

Adam 10 yıl bilgisayar okuyo 3 yıl iş bulamıyo fln :D
Pizzacıda pizza dağıtıyo A:WDAW D
Çevredeki dükkanlara format atıyo fln

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım Yorumun için sağol bLuShark

Önemli değil. Madem o "Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" cümlesi bir defa edilmiş o zaman bu ülkenin gelişmesi şarttır ve o gelişme kılıçla kalkanla değil kitap ve kalemle olmalıdır.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Önemli değil. Madem o "Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" cümlesi bir defa edilmiş o zaman bu ülkenin gelişmesi şarttır ve o gelişme kılıçla kalkanla değil kitap ve kalemle olmalıdır.

Bir arkadaşla bir tartışmaya girmiştik silahmı bilgimi diye :D
Adam diyordu silah yok eder
Bende demiştim silahı kullanmayı bilmeden nasıl yok edeceksin diye
Kullanma kılavuzu var demişti
3 ay kendime gelememiştim