Sizden ciddi bir öneri almak istiyorum hayatımı değiştiricek bir öneri...

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
He bide fps acmis. İnanayim diyorsun :p

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

xdoki123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bence en iyisi lisede grafik tasarımı oku cünkü çok güzel resim çiziyorsun Photoshop da yapabiliorsun bence bunu bi düşün araştır...

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Programlama + Bilgisayar + PhotoShop = Oyun Yapıp Grafiklerini Kendinhazırlayıp Yazılımını Sen Yaz Seslendirmede Senden + Parasıyla Sat Ve Şöyle Yaz Oyunun Sonuna ;

Hazırlayan : Ben
Resim-Grafik : Ben
Müzik : Ben
Seslendirme : Ben
Efektler : Ben
Yazılım : Ben
Yazılım Güncelleştirme : Ben
Karakterler ;

a : Ben
b : Ben
c : Ben

Ses Efektleri : Ben

Güzel Olur Yani .

iAEnder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Programlama + Bilgisayar + PhotoShop = Oyun Yapıp Grafiklerini Kendinhazırlayıp Yazılımını Sen Yaz Seslendirmede Senden + Parasıyla Sat Ve Şöyle Yaz Oyunun Sonuna ;

Hazırlayan : Ben
Resim-Grafik : Ben
Müzik : Ben
Seslendirme : Ben
Efektler : Ben
Yazılım : Ben
Yazılım Güncelleştirme : Ben
Karakterler ;

a : Ben
b : Ben
c : Ben

Ses Efektleri : Ben

Güzel Olur Yani .
Güzel olurmuş valla kfama yattı :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben 1. sınıfta da bilgisayar mühendisliği diyorum, 8'e geçtim bu yıl, hala bilgisayar mühendisliği diyorum. Başkalarının görüşleri seni ilgilendirm- (Bunu yazarken sayısız kere silip yeniden yazdım) Özetle: Yani istediğin mesleği seç ve onda kararlı ol.

iAEnder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben 1. sınıfta da bilgisayar mühendisliği diyorum, 8'e geçtim bu yıl, hala bilgisayar mühendisliği diyorum. Başkalarının görüşleri seni ilgilendirm- (Bunu yazarken sayısız kere silip yeniden yazdım) Özetle: Yani istediğin mesleği seç ve onda kararlı ol.
Hmm anladım ben büyük bir ihtimal grafik tasarımcısı olabilirim.

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sen bilgisayar mühendisliğinin maaşına bak :D yani tamam illa başka bir iş yap demiyorum sadece senin iyiliğin için ._.

iAEnder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sen bilgisayar mühendisliğinin maaşına bak :sırıtmak: yani tamam illa başka bir iş yap demiyorum sadece senin iyiliğin için ._.
Özür dilerim ama siz başkalarına böyle neden karışıyosunz bana da "başlığa bak bi de hayatımı değiştirecek yazmış" dediniz sizi şikayet ettim... >:(