Evolowwers
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle merhaba ben premium alırken kart bilgilerini girdikten sonra pay tuşuna basınca hiçbirşey olmuyor öylece kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim
sonrada jeb sana tekmeyi bassın ne güzel olurdu :sırıtmak:
SONRADA COUNTER STRIKE GIBI HEADSHOT SESI:sırıtmak:
kafayımı üşüttün la sen praetorian :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: öldüm lan fazla şiddet ha :sırıtmak: .d :sırıtmak::zombikatili:
Lapis kafa yaptı reis ya :sırıtmak:
Lapis kafa yaptı reis ya :sırıtmak:
amannn aldırma sen parayı vereceğine bu şiddetle jibden bedava alırsın premium charı :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376498483,1376498428][/DOUBLEPOST]
knk bu arada mojang şirketi bana en yakın amerikada :sırıtmak:
Bir enderman bul 4-5 yumruk çak su şişesi ile tehdit et ışınlanarak 6 saate varırsın (%100 garantili sistem)
da endermanı bulmak zor oyuna nasıl gircem bilgisayarın ekranını kırıpmı? :sırıtmak:
Yani olmadı biraz su dök 2-3 yumurta biraz çamaşır suyu ile olur daha sonra bilgisayarı bakkalın tam suratının ortasına (bakkal ve surat ortası zorunludur) çarp bir portal açılıcak sen geç geçerken ekranı kapat dönerken 3-4 tnt ile patlataak ekranı kaldırabilirsin
Mojang hala minecraft ı steam e koymamakta ısrar ediyor,Ama dünyadaki en iyi alışveriş yazılımının steam olduğundan hala haberdar değiller.
Yada tüm parayı kendileri için istiyorlar :sırıtmak: