Premium ile ilgili

Evolowwers

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba ben premium alırken kart bilgilerini girdikten sonra pay tuşuna basınca hiçbirşey olmuyor öylece kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Al parayı yanına en yakın mojang ana binasına git parayı jeb ib suratına çarp "give me my char ! **" diye bağır

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kafayımı üşüttün la sen praetorian :D :D :D :D öldüm lan fazla şiddet ha :D .d :D:zombikatili:

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
amannn aldırma sen parayı vereceğine bu şiddetle jibden bedava alırsın premium charı :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376498483,1376498428][/DOUBLEPOST]

knk bu arada mojang şirketi bana en yakın amerikada :sırıtmak:

Bir enderman bul 4-5 yumruk çak su şişesi ile tehdit et ışınlanarak 6 saate varırsın (%100 garantili sistem)

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
da endermanı bulmak zor oyuna nasıl gircem bilgisayarın ekranını kırıpmı? :sırıtmak:

Yani olmadı biraz su dök 2-3 yumurta biraz çamaşır suyu ile olur daha sonra bilgisayarı bakkalın tam suratının ortasına (bakkal ve surat ortası zorunludur) çarp bir portal açılıcak sen geç geçerken ekranı kapat dönerken 3-4 tnt ile patlataak ekranı kaldırabilirsin

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yani olmadı biraz su dök 2-3 yumurta biraz çamaşır suyu ile olur daha sonra bilgisayarı bakkalın tam suratının ortasına (bakkal ve surat ortası zorunludur) çarp bir portal açılıcak sen geç geçerken ekranı kapat dönerken 3-4 tnt ile patlataak ekranı kaldırabilirsin

beni öldürecen la güldürmekten

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mojang hala minecraft ı steam e koymamakta ısrar ediyor,Ama dünyadaki en iyi alışveriş yazılımının steam olduğundan hala haberdar değiller.