bLuShark
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
+1 :sırıtmak: İninal card almaya gittiğimde ptt'deki adam bana default temalı kartın kalmadığını söyledi. Önüme wolfteam ve cengizhan2 olan kartlar getirdi. Senin yaşlarındakiler bunları alıyor dedi. İstemediğimi söyledim adam 15 dakika bana zorla kartı vermeye çalıştı. Yeni kart gelince beni arayın dedim numaramı bıraktım. 3-4 Gün sonra aradılar, default yokmuş ama samsung e-kitap temalı gelmiş, eh, mecbur onu aldım. Sonuçta farkı yok. Ayrıca metin2, wolfteam gibi mmo'lar güzel oyunlar. Gerçekten güzeller fakat oyuncu kitlesi çok kalitesiz. Oyunun %75'ini 10 yaşından küçük kişilerin oluşturduğuna bahse girerim. Aralarında kaliteli oyuncular da var fakat o kitlenin arasında bulundukları için onlardan da nefret ediyorum. Bu insanların çoğu hayatlarında metin2, wolfteam, silkroad online gibi oyunlar hariç hiçbir mmo oynamamış insanlar. Allahtan dota dahaca internet kafe oyunu olmadı. Olursa işimiz yaş... Şimdi dota2'deki troll'cü ruslardan şikayet ediyoruz ama bir de 8-9 yaşlarında internet kafede metin2 oynar gibi dota2 oynayan çocukları düşününce :'( WE LOVE RUSKY RUSKY.![]()
Birincisi... Şuku hacı