Crack minecraft yüklerken dikkat edilmesi gerekenler / Premium avantajları

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
+1 :sırıtmak: İninal card almaya gittiğimde ptt'deki adam bana default temalı kartın kalmadığını söyledi. Önüme wolfteam ve cengizhan2 olan kartlar getirdi. Senin yaşlarındakiler bunları alıyor dedi. İstemediğimi söyledim adam 15 dakika bana zorla kartı vermeye çalıştı. Yeni kart gelince beni arayın dedim numaramı bıraktım. 3-4 Gün sonra aradılar, default yokmuş ama samsung e-kitap temalı gelmiş, eh, mecbur onu aldım. Sonuçta farkı yok. Ayrıca metin2, wolfteam gibi mmo'lar güzel oyunlar. Gerçekten güzeller fakat oyuncu kitlesi çok kalitesiz. Oyunun %75'ini 10 yaşından küçük kişilerin oluşturduğuna bahse girerim. Aralarında kaliteli oyuncular da var fakat o kitlenin arasında bulundukları için onlardan da nefret ediyorum. Bu insanların çoğu hayatlarında metin2, wolfteam, silkroad online gibi oyunlar hariç hiçbir mmo oynamamış insanlar. Allahtan dota dahaca internet kafe oyunu olmadı. Olursa işimiz yaş... Şimdi dota2'deki troll'cü ruslardan şikayet ediyoruz ama bir de 8-9 yaşlarında internet kafede metin2 oynar gibi dota2 oynayan çocukları düşününce :'( WE LOVE RUSKY RUSKY. :kalp:

Birincisi... Şuku hacı :D. İkincisi... Çok haklısın ama bu ülkenin gamer kalitesi çok geride bunun en büyük sebebi ney biliyor musun ? COUNTER STRİKE !!!!! ve o internet kafeler. Düşünsene bizim milletimiz yıllardır cs ye bağımlı durumda. Dünya mw3 leri bf3 leri oynarken bizim milletimiz cs 1.6 ya kaldı. Ha cs ye kötü demiyorum efsane oyun ama adı üstü efsane... Gamerlarımız cs ye o kadar bağlı kaldılar ki dünya oyunlarını geriden takip etmeye başladılar. Daha dün gördüm bir internet kafede CoD4 -yani mw- oynuyorlar. Çocuğun biri dedi ki -demez olaydı- abi bu oyun kötüymüş anlamadım yürümek için shift e basıyom adam koşuyo. Hadi biz wolf atak -wolf ne lan !? hayır harbiden anlamadım ilk başta-. Ben dayanamadım gittim çocuğun yanına -GERÇEKTEN YAPTIM-. Sen kendini ne zannediyosun lan dedim. Koskoca CoD'i Wolfteam'e mi tercih ediyosun dedim. Yanındaki çocuğa rastgele bi soru sordum. Guild wars 2 mi yoksa metin2 mi dedim. Guyil Vars ne la mal mısın Metin2 dedi. Ağlamaklı bir halde çıktım... Ama gerçekten yaşadım bunu

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
+1 :sırıtmak: İninal card almaya gittiğimde ptt'deki adam bana default temalı kartın kalmadığını söyledi. Önüme wolfteam ve cengizhan2 olan kartlar getirdi. Senin yaşlarındakiler bunları alıyor dedi. İstemediğimi söyledim adam 15 dakika bana zorla kartı vermeye çalıştı. Yeni kart gelince beni arayın dedim numaramı bıraktım. 3-4 Gün sonra aradılar, default yokmuş ama samsung e-kitap temalı gelmiş, eh, mecbur onu aldım. Sonuçta farkı yok. Ayrıca metin2, wolfteam gibi mmo'lar güzel oyunlar. Gerçekten güzeller fakat oyuncu kitlesi çok kalitesiz. Oyunun %75'ini 10 yaşından küçük kişilerin oluşturduğuna bahse girerim. Aralarında kaliteli oyuncular da var fakat o kitlenin arasında bulundukları için onlardan da nefret ediyorum. Bu insanların çoğu hayatlarında metin2, wolfteam, silkroad online gibi oyunlar hariç hiçbir mmo oynamamış insanlar. Allahtan dota dahaca internet kafe oyunu olmadı. Olursa işimiz yaş... Şimdi dota2'deki troll'cü ruslardan şikayet ediyoruz ama bir de 8-9 yaşlarında internet kafede metin2 oynar gibi dota2 oynayan çocukları düşününce :'( WE LOVE RUSKY RUSKY. :kalp:

Wolfteamı biliyorum varya katliam yaratma arzumu ilk tetikleyen oyun o ölen küfür ediyor internet kafeye bir gidiyorum 8-9 yaşında çocuklar (haklısın alayı 8-9 yaşında) bak kurt oldum şimdi uçacam sana adam arkanda bilmemne bağırışmaları arasında beraber geldiğin arkadaşında sende bıkıyorsunuz o an orada wolfteam yazmış oraya bilmem kaç milyon oyuncu ben bizzat şahit oldumki adam 9 yaşında 16 tane hesabı var sıkıldıkça açmış anasını :D

metin2 desen hırs oyunu mahallede adamlar ben dolunay aldım sen dolunay aldın ben ölüm zırhı aldım su perisi geldi çöle gittim yok bilmemne adama diyosun top oynayalım bi dur diyo sonra küfür edip evine gidiyorsun ... yine olsa yine söverim :D

Silkroad hiç oynamadım ama duyduğuma göre batmış son zamanlarda tıpkı knight gibi bir hale gelmiş diye duydum

Ve dota 2 konusunda sana katılıyorum kesinlikle iğrenç olurdu o wolfteam oynayanların gelipte dota oyunumu yok ettiklerini düşünemiyorum intahar ederdim herhalde

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu millet iflah olmaz arkadaş. Oyun denen şeyi 50 krş verip yarım saat oyun oynamak zannediyorlar. 9 yaşında bir çocuk cinsellikten ne anlar?
Şimdi ne diyo lan bu diyeceksiniz. Metin2 oyuncusu beyniyle değil başka bir yerleriyle düşünüyor. Yani 9 yaşındaki bir çocuğun çok yaratıcı bir biçimde -yoğurtlu salçalı, yağlı bağlı- küfür etmesi fazlasıyla olağan. Bakın oynamadım demiyorum ama 1 yıl önce 3 ay felan oynamıştım. Ard arda öldürmeler yapıyorum - ki aimim iyidir :D -. Adamların yarısı bana hile dedi ve gerçekten de report etmişler. Ana avrat saydılar önce. Sonra bir de report etmişler. ve dostlar gerçekten BAN yedim. Bu da neüy!? ?!?!?!
İşte wolfteam metin2 boyle oyunlar...

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnternet kafeye gitmiyorum. Gitmem de. Oradaki kendine oyuncu diyen varlıklar metin2/wolfteam/cs ve 1-2 oyun dışında bir şey BİLMİYORLAR. İstisnalar da var tabi. TwelveSky2 turnuvalarını izlemeye az mı gittim sanki Ankara'ya. Veya eskişehir'de MaynGames buluşması yapıldı bir internet kafede. Kaliteli seviyede popüler oyunlar oynanan kafelerdi bunlar. Her mahalleye lazım bunlardan bir tane ama... Aslında şu yapılmalı: Bütün internet kafeleri satın alacaksın. Hepsinde facebook, twitter, skype gibi şeyleri yasaklayacaksın. İçine en güncel oyunları koyacaksın. Her bilgisayarın başına da birer adam koyacaksın. Bilgisayara oturan kişi o oyunu "**** zaa" modunda oynamaya başladığı anda pcnin reset tuşuna basacaksın. Sövüp dışarı atacaksın. Bak bakalım seviye ne kadar kaliteli hale geliyor.[DOUBLEPOST=1376479502,1376479328][/DOUBLEPOST]

+1

Lav silahlı SS subayıda koyalım birde yaksınlar :D
Ama haklı olduğun noktalarda var tabi internet kafeler berbat yerler eskiden 18-19 yaşında adamlar "malum videoları" izlemeye giderdi en arka masalarda :D
Şimdi 8-9 yaşında küçücük çocuklar wolf kapışıyo bağırıyo çağırıyo ...
İşte o an ülkenden umudun kesiliyor ve diyorsunki "imdat"

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birincisi... Şuku hacı :sırıtmak:. İkincisi... Çok haklısın ama bu ülkenin gamer kalitesi çok geride bunun en büyük sebebi ney biliyor musun ? COUNTER STRİKE !!!!! ve o internet kafeler. Düşünsene bizim milletimiz yıllardır cs ye bağımlı durumda. Dünya mw3 leri bf3 leri oynarken bizim milletimiz cs 1.6 ya kaldı. Ha cs ye kötü demiyorum efsane oyun ama adı üstü efsane... Gamerlarımız cs ye o kadar bağlı kaldılar ki dünya oyunlarını geriden takip etmeye başladılar. Daha dün gördüm bir internet kafede CoD4 -yani mw- oynuyorlar. Çocuğun biri dedi ki -demez olaydı- abi bu oyun kötüymüş anlamadım yürümek için shift e basıyom adam koşuyo. Hadi biz wolf atak -wolf ne lan !? hayır harbiden anlamadım ilk başta-. Ben dayanamadım gittim çocuğun yanına -GERÇEKTEN YAPTIM-. Sen kendini ne zannediyosun lan dedim. Koskoca CoD'i Wolfteam'e mi tercih ediyosun dedim. Yanındaki çocuğa rastgele bi soru sordum. Guild wars 2 mi yoksa metin2 mi dedim. Guyil Vars ne la mal mısın Metin2 dedi. Ağlamaklı bir halde çıktım... Ama gerçekten yaşadım bunu
Guild Wars 2'yi wolf team'e tercih edenler gamer sayılmaz belki yakında internet kafede 8-9 yaşındakiler Guild Wars 2 oynıyıcak,LoL,Dota 2 oynıyıcaklar belki...