Minecraft'ta Amacınız Ne Olmalı ? Neyi Nasıl Yapmalısınız ?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ben tadını çıkararak oynamayı kastettim :sırıtmak: sen çok hızlsıın her yeni oyuncu blaze ile başedemez[DOUBLEPOST=1376937895,1376937775][/DOUBLEPOST]Ya Niye Siz Bu Konuyu Kötülüyorsunuz Her Şey Yapılması Gereken NORMAL sırada ne çok yavaş ne çok hızlı daha sonra açlıktan itemleri cheste koyarak ******* etmeyin diye yazdım bunu[DOUBLEPOST=1376938007][/DOUBLEPOST]Bana Konu Kasıyo Falan Demeyin Foruma Sırf İnsanları B*klamak İçin Üye Olmuşşunuz Siz !!!

Bence hızlı değil.Sen herşeyi benim gibi sıra vermeden yazarsan hızlımı olur?hayır.Ben sadece aralıksız yazdım uzun oldu.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ben yazına hızlı değil oynayış tarzına hızlı diyorum yeni oyuncular bu kadar hızlı beceremez[DOUBLEPOST=1376938348,1376938311][/DOUBLEPOST]

?

bende zaten yazımla ilgili değil oyunla ilgili söyledim.Yani ben oyuna başlarım ağaç kes taş alet yap felan.Sonra et bul yemek bul derken akşam olmaya başlar bende gider bir madene dalarım(unuttum yazmayı taş alet yaptıktan sonra kömür bulurum sonra diğerlerini yaparım) bunun gibi.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bende zaten yazımla ilgili değil oyunla ilgili söyledim.Yani ben oyuna başlarım ağaç kes taş alet yap felan.Sonra et bul yemek bul derken akşam olmaya başlar bende gider bir madene dalarım(unuttum yazmayı taş alet yaptıktan sonra kömür bulurum sonra diğerlerini yaparım) bunun gibi.

Anlamanda sorun olduğunu düşünüyorum.Adam neyi nasıl yapmalısınız demiş.Hemen madene saldıramaz yeni başlayan bi oyuncu zaten senin oynayışını soran birini göremiyorum.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Anlamanda sorun olduğunu düşünüyorum.Adam neyi nasıl yapmalısınız demiş.Hemen madene saldıramaz yeni başlayan bi oyuncu zaten senin oynayışını soran birini göremiyorum.
yukarıda bir arkadaş ben malzeme toplar inek domuz keser akşam madene girer sabah çıkarım gibi bir şey söylemiş.bende sana katılıyorum,ben olsaydım şunu bunu yaparım gibi bir cevap yazdım.konuyu açan arkadaşda bana çok hızlı gidiyosun her yeni oyuncu blaze ile kapışamaz dedi.bende senin söylediğin yukarıdaji yazıyı yazdım.olay bu.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Profesyonel Minecraft oyuncusunun 5 minecraft günü madensiz bekleyecegini hiç sanmam. Madende Rotten Fleshler idare edebilir. Çok sıkıntı çıkarır diyorsan 5-6 inek kesip inebilirsin madene.

Ben hep öyle yapıyorum.

Adam nether da kale aramaya gidince en az 2 stack yemek almalı bulmak kolay iş değil bu çiftliği ve sürüyü zaten yapcak ha ilk gün ha 10. gün ilk gün yapınca en azından kolaylık olur

Nether Kalesini bulmak için 2 stack yemeği ne yapacan pişir 16 et herhangi bir eti idareli kullan fazla koşma zombilere dalma dayanırsın netherde.

Bir de unuttum yazmayı konunun başlığının cevabını vereyim:

Minecraft'ta amacım eğlenmek, istediğimi istediğim gibi yapmalıyım.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ben hep öyle yapıyorum.

Nether Kalesini bulmak için 2 stack yemeği ne yapacan pişir 16 et herhangi bir eti idareli kullan fazla koşma zombilere dalma dayanırsın netherde.

Bir de unuttum yazmayı konunun başlığının cevabını vereyim:

Minecraft'ta amacım eğlenmek, istediğimi istediğim gibi yapmalıyım.

bazen o kadar kolay olmuyor bazen de kalede spawn oluyon :D

Harika olmuş eline sağlık imzamdaki yavru ejdere tıklarmısın ?

saol da bende imzalar gözükmüo nedense ziyaretçi girince gözüküo

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarla survival yolculuğumuzda Ender Dragon'u kestik. Kendimize ait bir köy kurduk. Köye sınır çektik. Çeşitli tarlalar ve çiftlikler yaptık. Köyün yanlarında kendimize ait 5-10 tane ev kurduk. Köylüleri çiftleştirdik. Köyün içinde otomatik kapı , otomatik fırın evleri , ve otomatik chest odaları bulunuyor. Bulduğumuz skeleton zindanında Mob-Trap yaptık. 1 saatte 150-200 level garanti [Sabırlı davranırsanız] Otomatik tarlalar yaptık . Nether'da blaze spawner trap yaptık . Otomatik demir fabrikası kurduk :D .
şu an dünyada 200x200'lük bir alan bizim içinde ormanlar,redstone sistemleri,çiftlikler,köyler,binalar bulunuyor. Wither'ı kestik. Beacon alanı yaptık. Bu sırada biriktiğimiz barutlardan 2-3 stack TNT yaptık. Ve bunca zaman geliştirdiğimiz o alanın içine ..... :( Kötü son ..
Ama save dosyası vardı yedekte :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarla survival yolculuğumuzda Ender Dragon'u kestik. Kendimize ait bir köy kurduk. Köye sınır çektik. Çeşitli tarlalar ve çiftlikler yaptık. Köyün yanlarında kendimize ait 5-10 tane ev kurduk. Köylüleri çiftleştirdik. Köyün içinde otomatik kapı , otomatik fırın evleri , ve otomatik chest odaları bulunuyor. Bulduğumuz skeleton zindanında Mob-Trap yaptık. 1 saatte 150-200 level garanti [Sabırlı davranırsanız] Otomatik tarlalar yaptık . Nether'da blaze spawner trap yaptık . Otomatik demir fabrikası kurduk :sırıtmak: .
şu an dünyada 200x200'lük bir alan bizim içinde ormanlar,redstone sistemleri,çiftlikler,köyler,binalar bulunuyor. Wither'ı kestik. Beacon alanı yaptık. Bu sırada biriktiğimiz barutlardan 2-3 stack TNT yaptık. Ve bunca zaman geliştirdiğimiz o alanın içine ..... :( Kötü son ..
Ama save dosyası vardı yedekte :sırıtmak:

Saveyi atsana merak ettim :D