Dağlarla Minecraft Açıldı - Ben Dağlar İyi Seyirler...

L

LifeTaker

Ziyaretçi
1_ adam aşağı indikten sonr ageri nasıl yukarı çıkacak :D
2_ Tuzak biraz basit aslında tam olarak tuzak bile sayılmaz
3_ Üşenmeyip video çektiğin için teşekkürler :)

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Hiç serverde oynamadınmı? Yukarı /f sethome çekeceksin. Bunu herkes biliyor ve bildikleri için buraya yorum atmadılar.
2. Buna basit mi diyosun? En azından 3 dk lık kapı tuzakları yapmadım
3.Eleştirdiğin için sağolasın çok ihtiyacım var.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
1. Hiç serverde oynamadınmı? Yukarı /f sethome çekeceksin. Bunu herkes biliyor ve bildikleri için buraya yorum atmadılar.
2. Buna basit mi diyosun? En azından 3 dk lık kapı tuzakları yapmadım
3.Eleştirdiğin için sağolasın çok ihtiyacım var.

1. MADDE İÇİN DOĞRU DİYOSUN KUSURA BAKMA AMA BENCE BASİT SES OLMADAN SADECE İZLEDİM SV TUZAĞI OLDUĞUNU BİLMMİYORDUM :)

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sesim geliyor ve eğer servera gidersen yapabileceğin en iyi ve tek tuzak bu tnt tuzağı yapmana imkan yok çünkü tnt markette satılmıyor kendin yapman marifetli ve koruma 4 full setli bir adamı öldürmen için en az 15 tane tnt gerekir.Bu düzeneği hadi diyelim kurdun adamı nasıl çekeceksin. Anlattım Videodada nasıl çekeceğini.Yorumun benim için çok önemli teşekkürler

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ben sessiz dinledim kardesim anlatamadim galiba konuyu uzatmasak :-)

Enes Baba tarafindan Android cihazimdan gönderildi.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzlerken bile anlayamadım tuzağı qnq hll olsn spr dvm xdxdxd + qnq yapraklar yarı-saydam hale gelebiliyor eğer onu açmışsa pistonları görürse ne yapcaz qnq?

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eyüp aklını kullan. Oraya Daha başka bir blok koyabilrsin.Sırf Muhalefet olsun diye yorum yapma. Ayıp ediyosun.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eyüp aklını kullan. Oraya Daha başka bir blok koyabilrsin.Sırf Muhalefet olsun diye yorum yapma. Ayıp ediyosun.

Aklımı kullanıyorum zaten.Oraya başka bir şey yazardım kendimi tuttumda yazmadım.Sende aklını kullanda daha farklı şeylere çalıştır kafanı.

BadiBReak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler Adam açıldı diye konu açmışki bu ilk videosu olduğunu gösterir ikincisi zaten herkes eleştirir mühim olan doğru yolu göstermektir veya yanlışı düzeltmektir hepinizde bi aşşağılama hareketleri var ne sevimli oluyorsunuz nede havalı oluyorsunuz ben yeni gördüm bunları ve beğendim.belki birçok insan yapamaz bunu cesaret bile isteyebilir insanevladının biri hiç yoktan emek var helal qnq yazar Biraz İNSANEVLATLIĞI VARSA

Not: Hll spr dvm qnq :D :D güzel videolar olmuş eline sağlık :D

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Adam açıldı diye konu açmışki bu ilk videosu olduğunu gösterir ikincisi zaten herkes eleştirir mühim olan doğru yolu göstermektir veya yanlışı düzeltmektir hepinizde bi aşşağılama hareketleri var ne sevimli oluyorsunuz nede havalı oluyorsunuz ben yeni gördüm bunları ve beğendim.belki birçok insan yapamaz bunu cesaret bile isteyebilir insanevladının biri hiç yoktan emek var helal qnq yazar Biraz İNSANEVLATLIĞI VARSA

Not: Hll spr dvm qnq :sırıtmak: :sırıtmak: güzel videolar olmuş eline sağlık :sırıtmak:

hll spr dvm qnq

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eyupkorkmaz daha ne yapayım kafanı çalıştırma yönün diyosun daha ne yapayım .?? yeni başladım.???

Daha vide çekmemişsin bilmeden konuşuyosun

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eyupkorkmaz daha ne yapayım kafanı çalıştırma yönün diyosun daha ne yapayım .?? yeni başladım.???

Daha vide çekmemişsin bilmeden konuşuyosun

Nerden biliyorsun çekmediğimi ? Ha bu arada yaptığın noobluk dışında hiçbirşey değil.Birde gelip millete nerde kullanabilirsiniz serverlarda kullanabilirsiniz diyorsun.