Teklif tamamlayarak BEDAVA Steam oyunları kazanın!

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
caglaris başka forumlarda olur ama beni görürsen değiştir :D aynı olmasın[DOUBLEPOST=1377459915,1377348878][/DOUBLEPOST]başka kaydolan yokmu ya :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shaiya TR'de bu sponsorlar sayesinde AP kastığımı hatırlıyorum. Aynısı olur mu ? Bilemem :)

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Genelde bu tür işlere güvenmem :D
Ama arkada oyun indiriyorum bari bunu yapayım vakit geçsin
olursada karlı çıkarım :D
olmazsa yine kardayım :D

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Site içeriği; Sitede keylooger ve toolbar içeriyor <<<<<- Tüm link tarama siteleri virus çıkarıyor ve benim pcdeki virus programları siteye girişi engelliyor
Bu linki neden verdiler hiç düşündünüzmü ? bakının Sonunda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yazıyor ise referans linkidir Bu site bedaya oyun felen vermiyor ve veremez! ama konunun sahibi referans linkinden oyun alabilir o da sizin pcnize virus vb bulasmasına neden olur :/
Siteye girip kayıt olanların pcleri çöpten farkı yoktur :/

_Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir._

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O zaman sana şöyle diyeyim, yaklaşık 1 senedir bu siteyi kullanıyorum. Ne PayPal hesabımda, ne kredi kartlarımda, ne sosyal ağ hesaplarımda, ne de bilgisayarımda bir sorun çıkmadı. Bazı programlar sitelerin yapısı ve işlevi dolayısıyla erişimi engelleyebiliyor, bu HER ZAMAN virüs olduğu anlamına gelmez.

He bi de şey diyosun, referans linki var virüs bulaştırır. Ya siz neden bu kadar cahilsiniz anlamadım ama... Referans link, siteye üye davet sistemidir. He site bedava oyun vermiyor, veremez demişsin. Steam linkim bu:
. O 170 oyundan 40'ını o siteden aldım.

He, siteye kendin girmek istemeyebilirsin ama yalan yanlış bilgilerle milletin yolunu kesmeye de hakkın yok. Bir konu hakkında tam ve kesin bilgin olmadan başkalarına boş açıklamalar yapma lütfen cahil kardeşim.

Edit: Hala ben bildiğimi okurum dersen al, GTATurk forumundaki konum da burda:

Konum 8160 kez okunmuş ve 210 yorum almış. Bunca insan yalan söylüyor olamaz :)

Son düzenleme: