kralkaosxx
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Her yeni beş modda link yenilenecek arkadaşlar. Hemen yapardım fakat modlar daha yeni yeni çıkıyor.
Her yeni beş modda link yenilenecek arkadaşlar. Hemen yapardım fakat modlar daha yeni yeni çıkıyor.
Bana içinde GLSL Shaders olan .minecraft atar mısın yapamadım :sırıtmak:
Konudaki .minecraftı indir onun içinde var. Ayarlar kısmından açabilirsin.
Kardeş Bir sürü mod var içinde ben sadece GLSL Shaders Modunu istiyorum
Bak kardeşim ilk önce forge kur. Sonra zipteki dosyaları .minecraft'a at. [1.6.2 için]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tamam sağol Mesajlar geç olabilir hexxit de 3 4 tane kale buldum 1ini ele geçirdim şimdi öbürünü geçiricemde bi sorun var ara ara donuyor sonra kapanıyor oyun 3 gb ram vereyim dedşm açmadı 1 1,5 gb ram verince açılıyor
Hexxit te ben kale değilde denizcilikle uğraşıyorum. Gemi fethetmek zevkli oluyorOyun donuyorsa görüş mesafesini düşür.
Düşürüyorumda öyle donma değil bir anda donuyor Ana menüye dönüyor Tekrar girmei deniyince açılmıyor oyundan çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum bide ram 8 gb 3 gb sini vermek istiyorum sonra oyun açılmıyor.Ayrıca 3 4 Tane kaleyi fethettim :sırıtmak: twerlarla uğraşıyorum :sırıtmak: Diamond Sword:Keskinlik V Alevden Çehre I Savurma I var Pro4 diamond Chestplate var Bbide kardeş en iyi kılıç ve zırh seti hangi maden söylermisin ona göre dizicem yoksa diamondmu daha iyi ?
Benim pek bilgim bir yok ama şurası sana yardımcı olabilir:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1378456858,1378448581][/DOUBLEPOST]Konu güncellendi. 50 modlu minecraft eklendi.
aslında çok güzeldi bilgisayarım çok kasıyoryeni bitane aldım bilgisayar hiç kasmıyor ama oyunu atmaya korkuyorum ya virüs varsa diye
![]()