Minecraft 1.6.2 - 33 Modlu .minecraft

kralkaosxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her yeni beş modda link yenilenecek arkadaşlar. Hemen yapardım fakat modlar daha yeni yeni çıkıyor.

Enderstyve

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim ilk önce forge kur. Sonra zipteki dosyaları .minecraft'a at. [1.6.2 için]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tamam sağol Mesajlar geç olabilir hexxit de 3 4 tane kale buldum 1ini ele geçirdim şimdi öbürünü geçiricemde bi sorun var ara ara donuyor sonra kapanıyor oyun 3 gb ram vereyim dedşm açmadı 1 1,5 gb ram verince açılıyor

kralkaosxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam sağol Mesajlar geç olabilir hexxit de 3 4 tane kale buldum 1ini ele geçirdim şimdi öbürünü geçiricemde bi sorun var ara ara donuyor sonra kapanıyor oyun 3 gb ram vereyim dedşm açmadı 1 1,5 gb ram verince açılıyor

Hexxit te ben kale değilde denizcilikle uğraşıyorum. Gemi fethetmek zevkli oluyor :) Oyun donuyorsa görüş mesafesini düşür.

Enderstyve

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hexxit te ben kale değilde denizcilikle uğraşıyorum. Gemi fethetmek zevkli oluyor :) Oyun donuyorsa görüş mesafesini düşür.

Düşürüyorumda öyle donma değil bir anda donuyor Ana menüye dönüyor Tekrar girmei deniyince açılmıyor oyundan çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum bide ram 8 gb 3 gb sini vermek istiyorum sonra oyun açılmıyor.Ayrıca 3 4 Tane kaleyi fethettim :D twerlarla uğraşıyorum :D Diamond Sword:Keskinlik V Alevden Çehre I Savurma I var Pro4 diamond Chestplate var Bbide kardeş en iyi kılıç ve zırh seti hangi maden söylermisin ona göre dizicem yoksa diamondmu daha iyi ?

kralkaosxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düşürüyorumda öyle donma değil bir anda donuyor Ana menüye dönüyor Tekrar girmei deniyince açılmıyor oyundan çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum bide ram 8 gb 3 gb sini vermek istiyorum sonra oyun açılmıyor.Ayrıca 3 4 Tane kaleyi fethettim :sırıtmak: twerlarla uğraşıyorum :sırıtmak: Diamond Sword:Keskinlik V Alevden Çehre I Savurma I var Pro4 diamond Chestplate var Bbide kardeş en iyi kılıç ve zırh seti hangi maden söylermisin ona göre dizicem yoksa diamondmu daha iyi ?

Benim pek bilgim bir yok ama şurası sana yardımcı olabilir:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1378456858,1378448581][/DOUBLEPOST]Konu güncellendi. 50 modlu minecraft eklendi.

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında çok güzeldi bilgisayarım çok kasıyor :( yeni bitane aldım bilgisayar hiç kasmıyor ama oyunu atmaya korkuyorum ya virüs varsa diye :(

drage16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardes launcheri acıyom minecraft yazısı cıkıyo updating launcher diyo kapanoyo