Modlu Server Kurmak (Güncellendi)

Cootue

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben daha önceden kurmuştum hatta modu indirmeleri için sitemde bile paylaştım ama ben girebiliyorum onlar giremiyor güvenlik duvarı kapalı (hamachi server)

bukkit servere mod kurulumuda anlatırmısın ?

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben daha önceden kurmuştum hatta modu indirmeleri için sitemde bile paylaştım ama ben girebiliyorum onlar giremiyor güvenlik duvarı kapalı (hamachi server)

bukkit servere mod kurulumuda anlatırmısın ?

Bukkiti anlatmam çok uzun sürer, normalini anlatacak vakit bulamadım daha

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bukkiti anlatmam çok uzun sürer, normalini anlatacak vakit bulamadım daha

Konuyla ilgili bildirimi görünceki düşüncelerim: Kesin konuyu ben dedikten sonra düzenledi ve "düzenlendi" yazdı.
Konuyu gördükten sonraki düşüncelerime gerek yok galiba :'(

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konu güncellendi. Kanalımı takip edin be hayrına :)

Delimafya

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı plugin mantığı gibi. Yüklediğin modu istediğin zaman mods klasörüne atabilirsin ama mod mapa birşeyler ekliyorsa map'ı silip açmanı tavsiye ederim yoksa survivalda pek bir şey bulamayabilirsin :)
Kardeşim benim server nitrado kendi istediğim modu kurmak istiyorm comes alive nasıl yapcam

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Modu nasıl kuracağını sormuş bu cevap ne alaka şimdi ?

Nitrado kullanmadım hiç.

Yani ne bileyim nitrado deyince yani arkadaşın konuyu yanlış anladığını düşünüp uyarımı yapayım dedim yani modu plugin gibi düşünmüş olabilir neyse ya kabul saçmaladım toparlayamadım :D yani servere mod yükleyip forumda reklam yapar diğer arkadaşlar giremez kıssadan hissesi bu telden gönderdim doğru yere gider inşallah