U-kab Gaming

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de önceden reklam vermeyi düşünüyordum ama vermedim. Gidin hakkınızla kazanın abonelerinizi. Böyle reklam vererek toplamak çok basit. Kötüsünüz demiyorum yanlış anlamayın sakın. Gidin hakkınızla kazanın diyorum. Ben 1 ayda 380 aboneye ulaştım reklamsız, adamlar bir reklam veriyor 3 günde 400 abone. Vee ardından sinir krizleri başlar. Reklam veremediğimden değil, vermek istemediğimden vermiyorum. Neyse anladınız siz beni. Başarılar.

Eğer bir youtube kanalını yada siteyi büyütmek istenilirse, reklam olmadan 1 gram olmaz. Zaten insanlar sevemez ise izlemezler neden abone olsunlar ki? Ayrıca bu bir iyilik olur abonelere sevdikleri tipte gamerlarla tanışır, etkinliklerine katılır ve onlara destek olurlar. Anlayacağın, reklam bu işin bir parçası hemde vazgeçilmezi.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bir youtube kanalını yada siteyi büyütmek istenilirse, reklam olmadan 1 gram olmaz. Zaten insanlar sevemez ise izlemezler neden abone olsunlar ki? Ayrıca bu bir iyilik olur abonelere sevdikleri tipte gamerlarla tanışır, etkinliklerine katılır ve onlara destek olurlar. Anlayacağın, reklam bu işin bir parçası hemde vazgeçilmezi.

Parçası mı ? Vazgeçilmezi mi ? 1 gram büyümez mi ? Sen Fare Düşmanı'nın, Videoyun'un, Agunzagun'un, LeHamam'ın reklam vererek büyüdüğünü filan mı zannediyorsun ? Onlar da söylüyorlar reklam verdik diye ama onlar sadece forumlara konular açmışlar. Hepsi söylüyor bunu. Parsız da yapılabilir. Ama arkadaşlar parayı çarçur etmek için böyle bir yöntem düşünmüşler.

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burası neresi peki :D Pazar yeri mi? Burası da forum ve reklam her türlü olabilir. Kusura bakma fakat galiba reklamın açılımını anlamamışsın. Reklamı uzaydada yapsan, reklam reklamdır. Bir konu açıp popüler edebilirsin, yada oraya bir buton koyabilirsin. Şimdi gelelim, Fare Düşmanı, Videoyun, Agunzagun vs. yerlere. Onlar bu sektörde yenilerdi, onların'da tabii ki reklama ihtiyacı olmuşdur fakat insanlar onlara reklam yaptıkları için gitmediler onlar yeni bir şey yaptıkları için gittiler. Ve de şimdi az buz kazanıyorlar sanırım :) He şu da var, Lehamam'ın başlarken bot kullandığını Allah da biliyor, bizde. Lehamamı örnek göstermene üzüldüm, fakat yinede takip ediyorum çünkü videoları güzel. Ama tabii ki yaptığım çok yanlış...

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası neresi peki :sırıtmak: Pazar yeri mi? Burası da forum ve reklam her türlü olabilir. Kusura bakma fakat galiba reklamın açılımını anlamamışsın. Reklamı uzaydada yapsan, reklam reklamdır. Bir konu açıp popüler edebilirsin, yada oraya bir buton koyabilirsin. Şimdi gelelim, Fare Düşmanı, Videoyun, Agunzagun vs. yerlere. Onlar bu sektörde yenilerdi, onların'da tabii ki reklama ihtiyacı olmuşdur fakat insanlar onlara reklam yaptıkları için gitmediler onlar yeni bir şey yaptıkları için gittiler. Ve de şimdi az buz kazanıyorlar sanırım :) He şu da var, Lehamam'ın başlarken bot kullandığını Allah da biliyor, bizde. Lehamamı örnek göstermene üzüldüm, fakat yinede takip ediyorum çünkü videoları güzel. Ama tabii ki yaptığım çok yanlış...
youtubede hack varmı ki varsa kanıtla
*** sen hiç smosh'un captain sparklez'in
machinima'nın web sitelerinde-formularda boy boy reklamlarını gördün mü bunlar sadece iyi video çekerek ünlü oldular

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si LeHamam ve ya Orkun bottur değildir beni ilgilendirmez, iyi video çekerse izlerim. Orkun da bot kullandığını açıklamış zaten Jah, Ege ve diğerlerine. Demişsin reklamsız olmaz diye. Reklam parayla yapılan birşeydir. Sen de haklısın yanlış terimi kullanmışım. "Tanıtım" demeliydim. Onlar da forumlarda kendilerini tanıttı, biri geldi 1 kişi getirdi, gelen 1 kişi daha getirdi, yeni gelen de 1 kişi daha getirdi. Reklam paralıdır, tanıtım parasızdır. BENCE.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
öyle ama reklam konusunu ne yaptınız.isteyen yapar isteyen yapmaz bu kadar basit.bu kadar konuşmaya değmez.

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
youtubede hack varmı ki varsa kanıtla
*** sen hiç smosh'un captain sparklez'in
machinima'nın web sitelerinde-formularda boy boy reklamlarını gördün mü bunlar sadece iyi video çekerek ünlü oldular

Ne olur saçma şeyler yazma bir mantıklı konuşuyoruz sen konuyu nereye getirdin ya. İnsanları savunacağım diye onları yüceltip elmas gibi zor bulunur yapıyorsunuz. Bırakın artık bu işleri.[DOUBLEPOST=1378899079,1378898879][/DOUBLEPOST]Belirtmek istediğim reklam yapıp site veya forumunu veya youtube kanalını büyütmek, tabii ki de kolaya kaçar fakat sabır meselesi diye bir şey de yok ki? Bunlar zeka meselesi U-Kab gaming de zekalarını kullanmış ve en güzel yerde reklamlarını yapıp yükselttiler kendilerini. Burada isterseniz 10 sayfa yazın, yine kanıt veya cevap bulurum. Fakat, konuyu kirletiriz alakasız şeyler ortaya çıkar ve reklamdan saçma yerlere gider. Sabır meselesi diyorsunuz, aynı yöntemlerle aslında tabii ki de sabırla yapabilir herkes. Fakat, bir Jerome Jarre olursanız eğer, 1 ayda 1 milyon kişi sizi tanır. Jerome Jaree, vine videoları yapan bir Fransız arkadaş. Araştırırsanız anlarsınız ne demek istediğimi.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de sadece görüşümü bildiriyorum laf dalaşına girmiyorum. Demişsin 10 sayfa yazın bir şey bulurum diye. Ona her b*ka muhalefet olmak denir. Afedersiniz ama öyle. Sen milletin görüşüne saygı duymak zorundasın. 10 sayfa yazsak bile bir şey bulursun doğrudur. Ama muhalefet olamazsın. Görüştür o, kişiye özgüdür. Konu sahibi bile bizim görüşlerimize saygı duymuşken sen niye böyle bir şey ifade ettin anlamış değilim. Ama ben yine görüşümü söyleyecem. Bunun zekayla alakası yok. Yukarda da yazdığım gibi adamlar çarçur etmek için böyle bir yöntem bulmuşlar.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel videolar çekiyorsunuz.Ama ''Emmi'' kelimesini çok kullanmanız biraz kötü kaçıyor.

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar reklam icin bos bosuna tartisma çikmasin ^^
Emmi kelimesi bizim kanka yerine kullandigimiz kelimedir, degistiremeyiz artik ^^

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar reklam icin bos bosuna tartisma çikmasin ^^
Emmi kelimesi bizim kanka yerine kullandigimiz kelimedir, degistiremeyiz artik ^^

Ben de size özel mesajla soru sormuştum geri dönmediniz. Siz de mi büyüdünüz diye mesajlara cevap vermiyosunuz nedir ?