En azindan bi insan bu farki görebilmisBöyle bir kanala abone olmayacaksında kime olacaksın ? istediğin her şey var
*Dürüstler
*Ahlaklılar
*Hoşgörülüler
*İzlerken sıkmıyorlar
:gül::gül::gül::gül::gül::gül:
Muhteşem bir kanal fakat reklamı bende sevmem. Ve adamların sesine göre yaş tanımlaması yaptım. Babanız yaşında adam olduğu için biraz saygılı olun.
Ben sizin saygısızlık yaptığınızı belirtmedim. Yanlış anlaşılma olmuş. Sen yorumlarında yumuşakça eleştirini belirtmişsin. Ben açık açık kimsenin saygısızlık yaptığını belirtmem bunca insanın içinde....Bizim saygısız olduğumuz bir şey yok. Ayrıca adamlar 40-50 yaşında da değil sanırsam 20-30 arasında. Yine büyüğümler ama saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ben görüşlerimi bildirdim onlar da saygılı olarak cevap verdiler. Açıkcası bu da hoşuma gitti. Kanallarına da anti filan değilim başarılar diledim onlara da.
Tesekkür ederizBaşarılarınızın devamını dilerim...
Kanalimiza gidip videoyu izlersen görebilirsinçok güzel düşünmüşsünüzde çekilişe nasıl katılacağımı anlamadım![]()
Bi saygisizlik söz konusu olmadi, arkadasimiz sanirim bi uyari yaptiBizim saygısız olduğumuz bir şey yok. Ayrıca adamlar 40-50 yaşında da değil sanırsam 20-30 arasında. Yine büyüğümler ama saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ben görüşlerimi bildirdim onlar da saygılı olarak cevap verdiler. Açıkcası bu da hoşuma gitti. Kanallarına da anti filan değilim başarılar diledim onlara da.
Yorumun için tesekkür ederim, bize abone olan ve abone bulan herkezeMuhteşem bir kanal fakat reklamı bende sevmem. Ve adamların sesine göre yaş tanımlaması yaptım. Babanız yaşında adam olduğu için biraz saygılı olun.
Bunu desen bunca sey yazmazdimKanalınızı Begenmedim Tatmin Oldunmu ?
Haci olmak kolay degilUkab Gaming Videolarınız Güzel Acaba Aranıza Katılabilirmiyim Haci Abiler Benide Hacı Yapın)