Yilmaz rafik
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Slendermanın Gerçekte Olduğuna dahil Kanıtlar var AVRUPA da olduğu Olduğu Söyleniyor
Herobrine Gerçekmi Öğremek İstiyorsan Buz Küresini Videosuna BakSübhanallah ! Durduk yere zaten oyun gerçek oluyorda bizim haberimiz yoktu ! O halde herobrine ?!?!one!!bir1
Herobrine Gerçekmi Öğremek İstiyorsan Buz Küresini Videosuna Bak
Kedi Cevabımı Cavap Yazıyorum :Futbola Alaksınlar YokAvatarımı Yeni Çektim İşte Dakka Bir Gol Bir
Minecraft Türkte en çok yorum alan konu bu mu ? Ben 29 sayfalık konular biliyorum abartma istersen millet bir şey yapmış gibi.
Slenderman ın olacağını sanmıyorum
olsaydı Herobrine olmazdı.!
Bunu İyi bilin
Geçen bir yerde okumuştum
Notch korkunç şeyleri seviyormuş
herobrine ı yaratmış (baştan söyleyeyim bu hikayeyi notch mojang sitesinde yazmış :/ öyle söylentiler var)
sonra bi mob yaratmak istemiş mobun özellikleri sadece slenderman da varmış
sonra notch biraz slenderman ı araştırmış böyle bir konu görmüş sonra epey korkmuş yaratmak istememiş felan sonradan gerçek olmadığı ıspatlanınca notch artık korkmuyormuş ve mobu yaratmak istiyormuş
mobun ismini düşünmüş düşünmüş sonradan ender pearl denen bir şey yaratırım demiş ondan sonrada slenderman ışınlanıyor diye ender pearly atınca ışınlanma özelliği olsun demiş ve eklemiş
sonra ender pearl de ışınlanma özelliği olunca oto. bu ender ismi ile man ismini birleştirmiş (man=Slenderman dan geliyor ender ise = ender pearl dan geliyor)
notch hemen yaratmış ve tam slenderman gibi yapmış sonra yok alıntı olur bunu bn daha değişik yapimde alıntı olduğunu anlamasınlar demiş sonra işte siyah yapmış mor gözlü sonra slendermanda bi özellik duymuş ondan çok korkmuş sonra enderman ı kaldırmış sonra onunda yalan olduğunu duyunca enderman ı koymuş
defalarca slenderman ı araştırmış korktuğu şeyleri okuyunca kaldırır yalan olduğunu öğrenince koyarmış :/
biraz garip ve anlamsız (bi okadarda elimle yazdığm için oto. anlaşılmıycaktır)
bu söylenti gerçkse Slenderman Gerçekte Vardır Demektir Eğer değilse slenderman sadece korku oyunudur ve gerçekte olduğunu biri uydurmuştur anlamına gelir
eğer bu ne alaka diyen olursa özelden belirtirim .D