SlenderMan Gerçektem Varmı

SlenderMan Gerçekte Varmı

• Kullanılan toplam oy
    62

Yilmaz rafik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ama Benimtanıdığım Minecraftı Bilmeyenler Ve Slendermana İnanalar Var GERÇİ KONUM ANLAMLI SAYILMAZ :)

Blackvaas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok büyük bi ihtimalle yoktur ama: okuduğum bişeye göre (bikaç şeye göre) yunan mitolojisindede uzun yüzü görünmeyen beyaz bi adam varmış
ama yoktur slender man diye bişi

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar slendenrman minecrafta özel bir şey değil.eskiden bir seri katili anneler çocukları korkutmak için uydurmuşlar

Yilmaz rafik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SlenderMan Enderman veya Ghast gerçekte olduğu Düşünülüyor Ama Ben Sadece SlenderMan Tazdım KÜFÜR Eder Veya Kötü Sözler Söylenmesini iStemedim Bunda Bile Söyleniyor[DOUBLEPOST=1379528696,1379528136][/DOUBLEPOST]Minecraft Türkiye'de En Çok Yorum Alan Konu Bu

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Slenderman ın olacağını sanmıyorum
olsaydı Herobrine olmazdı.!

Bunu İyi bilin
Geçen bir yerde okumuştum
Notch korkunç şeyleri seviyormuş
herobrine ı yaratmış (baştan söyleyeyim bu hikayeyi notch mojang sitesinde yazmış :/ öyle söylentiler var)
sonra bi mob yaratmak istemiş mobun özellikleri sadece slenderman da varmış
sonra notch biraz slenderman ı araştırmış böyle bir konu görmüş sonra epey korkmuş yaratmak istememiş felan sonradan gerçek olmadığı ıspatlanınca notch artık korkmuyormuş ve mobu yaratmak istiyormuş
mobun ismini düşünmüş düşünmüş sonradan ender pearl denen bir şey yaratırım demiş ondan sonrada slenderman ışınlanıyor diye ender pearly atınca ışınlanma özelliği olsun demiş ve eklemiş
sonra ender pearl de ışınlanma özelliği olunca oto. bu ender ismi ile man ismini birleştirmiş (man=Slenderman dan geliyor ender ise = ender pearl dan geliyor)
notch hemen yaratmış ve tam slenderman gibi yapmış sonra yok alıntı olur bunu bn daha değişik yapimde alıntı olduğunu anlamasınlar demiş sonra işte siyah yapmış mor gözlü sonra slendermanda bi özellik duymuş ondan çok korkmuş sonra enderman ı kaldırmış sonra onunda yalan olduğunu duyunca enderman ı koymuş

defalarca slenderman ı araştırmış korktuğu şeyleri okuyunca kaldırır yalan olduğunu öğrenince koyarmış :/

biraz garip ve anlamsız (bi okadarda elimle yazdığm için oto. anlaşılmıycaktır :p)

bu söylenti gerçkse Slenderman Gerçekte Vardır Demektir Eğer değilse slenderman sadece korku oyunudur ve gerçekte olduğunu biri uydurmuştur anlamına gelir

eğer bu ne alaka diyen olursa özelden belirtirim .D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Slenderman ın olacağını sanmıyorum
olsaydı Herobrine olmazdı.!

Bunu İyi bilin
Geçen bir yerde okumuştum
Notch korkunç şeyleri seviyormuş
herobrine ı yaratmış (baştan söyleyeyim bu hikayeyi notch mojang sitesinde yazmış :/ öyle söylentiler var)
sonra bi mob yaratmak istemiş mobun özellikleri sadece slenderman da varmış
sonra notch biraz slenderman ı araştırmış böyle bir konu görmüş sonra epey korkmuş yaratmak istememiş felan sonradan gerçek olmadığı ıspatlanınca notch artık korkmuyormuş ve mobu yaratmak istiyormuş
mobun ismini düşünmüş düşünmüş sonradan ender pearl denen bir şey yaratırım demiş ondan sonrada slenderman ışınlanıyor diye ender pearly atınca ışınlanma özelliği olsun demiş ve eklemiş
sonra ender pearl de ışınlanma özelliği olunca oto. bu ender ismi ile man ismini birleştirmiş (man=Slenderman dan geliyor ender ise = ender pearl dan geliyor)
notch hemen yaratmış ve tam slenderman gibi yapmış sonra yok alıntı olur bunu bn daha değişik yapimde alıntı olduğunu anlamasınlar demiş sonra işte siyah yapmış mor gözlü sonra slendermanda bi özellik duymuş ondan çok korkmuş sonra enderman ı kaldırmış sonra onunda yalan olduğunu duyunca enderman ı koymuş

defalarca slenderman ı araştırmış korktuğu şeyleri okuyunca kaldırır yalan olduğunu öğrenince koyarmış :/

biraz garip ve anlamsız (bi okadarda elimle yazdığm için oto. anlaşılmıycaktır :p)

bu söylenti gerçkse Slenderman Gerçekte Vardır Demektir Eğer değilse slenderman sadece korku oyunudur ve gerçekte olduğunu biri uydurmuştur anlamına gelir

eğer bu ne alaka diyen olursa özelden belirtirim .D

Notch yalan olduğunda koyuyorsa doğru olduğunda koymuyorsa ya Herobrine gerçek hayatta var yada Minecraftta :o

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Sırf fotoğraflar olduğu için gerçek olduğuna inanmayın.Daha kanıtlı yaratıklar var örnek olarak çupakabra amerikanın belli bölgelerinde binlerce kanı çekilmiş hayvan cesedi bulunuyor ve hala devam ediyor.Cesetler ve tanıklar çok fazla.