Laptop ve Masaüstü Bilgisayar Arasındaki Büyük Fark!

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar;

Arkadaşlar Bilgilendirmek İstiyorum ... 2 Pc Var Benim Biri Masaüstü Biride Laptop

Laptop Özellikleri:

8 GB Ram DDR 3 4680 MHZ
4 Gb Grafik Kartı DDR 3 2400 MHZ Amd Radeon HD 5570 128 Bit
1.5 GHZ 4x i7 İşlemci İntel İnside
Sata 1 TB 7200 RPM Harddisk Seagate [İnce Kablo]
Win 7 Pro 64 Bit

Bu İşletim Sistemi İle Tekkitte Normalde 32 Fps Alırken

Masaüstü Özellikleri:

2 GB Ram DDR 2 800 MHZ
1 Gb Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 220 64 Bit 1227 MHZ
Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.40GHz İşlemci
Sata 500 GB 7200 RPM Harddisk Seagate [İnce Kablo]
Windows Vista Starter 32 Bit

Bu İşletim Sistemi İlede Far'da Oynarken 98 Fps Alıyorum

Masaüstü İle Laptop Arasındaki Fark Bu Arkadaşlar Birbiri İle Denk Tutmayın En İyi Game Pc Bence Masaüstüdür !

İyi Forumlar

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Masaüstü oyun bilgisayarı diye geçer.Ama Özellik Olarak Bir Farkı Yoktur.Mesela Laptop'ta 3 gün kapatmadan BF3 oynarsan Fanlarını bitirirsin.Ama Masaüstünde öyle bir sorun yoktur.Tek fark bu.

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın hakkında sadece en önemsiz detay olan grafik ram'ini söylediğinin farkında mısın :D. Ayrıca günümüz dizüstülerinin hepsinde çift ekran kartı bulunur. Biri güç tasarrufu için, diğeri performans için. Nvidia genelde otomatik ayarlar hangisinin gerektiğini, ama bazen yapamaz, AMD için ise kesinlikle ama kesinlikle kendin ayarlaman gerekiyor. Bunun yolu da masaüstüne sağ tıklayıp değiştirilebilir grafiklerden Java'yı bulup (yoksa Minecraft'ı bir açıp kapat) yüksek performansa getirmen gerek.

Ayrıca, cidden ekran kartların ne? Cidden grafik ram'i sanıldığının aksine önemli bir şey değildir, işlemcisi önemlidir, bunu da kolayca öğrenmenin yolu direkt yongasını söylemek (ör: AMD Radeon HD 7670 ya da Nvidia GT660 vb)

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Laptop ile tuvalete gidip de izlersin masaüstünde bağımlısın "anladın sen onu"