SlenderMan Gerçektem Varmı

SlenderMan Gerçekte Varmı

• Kullanılan toplam oy
    62

x-şafak-x

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında evet ama neden polisler onu yakalamayı denememişlerde oyununu çıkarmışlar bunu kanıtlarsan sana hak vereceğim.

x-şafak-x

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani neden polisler peşine düşmemiş organ kaçakçılığı çok büyük bir suç evine veya yaşadığı bölgeye baskın yapmaları gerekir.

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
yani neden polisler peşine düşmemiş organ kaçakçılığı çok büyük bir suç evine veya yaşadığı bölgeye baskın yapmaları gerekir.

düşmüşlerdir tahminen o katil çocukları kaçırıyor ve çocuklara ne yaptığı bilinmiyor.yakalayamamış olabilirler.Veya yakalayıp anneler kandırmaya deva etmiştir:saçma:

x-şafak-x

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben gerçekmi değilmi bilmem ama oyun gerçekten güzel siz neye inanmak istiyorsanız inanın ama ben hızır deli olduğunu katılıyorum

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Slenderman insanlardan farklı bir yaratıksa öyle bir şey yok, tabi bir insan kostüm giyip slenderman gibi gezip katillik yapıyorsa onu bilemeyeceğim olabilir yani. Dünyada seri katiller mutlaka vardır bir kostüm giyip katillik yapsa Slender olur yani :D

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman UFO'larda var (UFO'ların olduğuna inanıyorum çünkü sadece insan formunun olacağını sanmam)