Korkak Adam
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Otomatik Repair Atan Para Karşılıgı Bildiginiz Bir Plugin Varmi NPC de Olabilir Para Karşılıgı Repair Atsin Acil Beyler.[DOUBLEPOST=1380654233,1380653470][/DOUBLEPOST]beyler acil :/
Peki Nasil Yapiliyor Essentialsda Anlatım YaparmısınBu İşlevi Essentilas Zaten Görüyor Npc İstiyorsan Citienz İndirirmelisin
Repair NPC Modu İçinde blacksmith
Essentials config gir Orada # Repair vardır . Sing Kısmında #Sil O Sing Aktif Olur.Peki Nasil Yapiliyor Essentialsda Anlatım Yaparmısın
/npc create Tamirci --trait blacksmith
Peki Saol Çünkü RPG Yapıyorumda Yeni Zirhlarin Kirillirigi Çok dayaniksiz Kiriliyor Hemen Kirilmazlik 1000 bastim gene 1-1 gidiyor bu yüzden repair istedimEssentials config gir Orada # Repair vardır . Sing Kısmında #Sil O Sing Aktif Olur.
Daha Sonra Sign Al Şunları Yaz
[Repair]
<hand>
Miktar :
Örnek Miktarlar $300 300$ Bunlardan İkisinden Biri.[DOUBLEPOST=1380701493,1380701172][/DOUBLEPOST]Olmadı Citienz Var RPG Tarzı Sunucu Kurcaksan Bunu Yapmanı Öneririm !
Türkçe Blacksmith Veriyim Hatta Buyur :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kurulum :
Kod:/npc create Tamirci --trait blacksmith
Kodunu Yazarsan Tamirci Tamir Eder !
Rpg Yapcaksan Citienz Trait Kullanarak Blacksmith Kur Hatta Sana NpcShop Pluginlerini Atıyım İstiyorsan Npc Üstünde Shop Açabilirsin RPG İçin Çok İyi Bir Tarz Olcaktır..Peki Saol Çünkü RPG Yapıyorumda Yeni Zirhlarin Kirillirigi Çok dayaniksiz Kiriliyor Hemen Kirilmazlik 1000 bastim gene 1-1 gidiyor bu yüzden repair istedim
Npc Shop 1.4.7 DegilmiydiRpg Yapcaksan Citienz Trait Kullanarak Blacksmith Kur Hatta Sana NpcShop Pluginlerini Atıyım İstiyorsan Npc Üstünde Shop Açabilirsin RPG İçin Çok İyi Bir Tarz Olcaktır..
Yanlız Blacksmith Rar Şifresi VermemişsinEssentials config gir Orada # Repair vardır . Sing Kısmında #Sil O Sing Aktif Olur.
[Repair]
<hand>
Miktar :
Örnek Miktarlar $300 300$ Bunlardan İkisinden Biri.[DOUBLEPOST=1380701493,1380701172][/DOUBLEPOST]Olmadı Citienz Var RPG Tarzı Sunucu Kurcaksan Bunu Yapmanı Öneririm !
Türkçe Blacksmith Veriyim Hatta Buyur :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kurulum :
Npc Shop 1.4.7 Degilmiydi :sırıtmak: Sunucumun Konusu Betada Çıkıyoruz İşte Bakımda quest vb var[DOUBLEPOST=1380702184,1380702113][/DOUBLEPOST]
Yanlız Blacksmith Rar Şifresi Vermemişsin :sırıtmak:
OlurRarr Pass : MajorGlory [Ne Olcakki] XD[DOUBLEPOST=1380702359][/DOUBLEPOST]Yok Ben 1.6.2 Çalışan Buldum Geçenlerde Baya Güzel Di İstersen Deneyelimm![]()
MajorGlory OlmuyorRarr Pass : MajorGlory [Ne Olcakki] XD[DOUBLEPOST=1380702359][/DOUBLEPOST]Yok Ben 1.6.2 Çalışan Buldum Geçenlerde Baya Güzel Di İstersen Deneyelimm![]()
Olur :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1380702906,1380702688][/DOUBLEPOST]
MajorGlory Olmuyor :sırıtmak:
Onu Demiyorum Rar Passi :sırıtmak:
tmmdir olduRarr Pas : majorglory [Böle] XD
Black Smithi Yükledim Citizensdemi Gerekiyor ?Essentials config gir Orada # Repair vardır . Sing Kısmında #Sil O Sing Aktif Olur.
[Repair]
<hand>
Miktar :
Kurulum :
Aynen Citienz Gerektirir.tmmdir oldu :sırıtmak: Eve Geçeyim Deneyecegim[DOUBLEPOST=1380715946,1380703522][/DOUBLEPOST]
Black Smithi Yükledim Citizensdemi Gerekiyor ?