Tabeladan Para Karşılıgı Repair Plugini Varmi Acil

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Otomatik Repair Atan Para Karşılıgı Bildiginiz Bir Plugin Varmi NPC de Olabilir Para Karşılıgı Repair Atsin Acil Beyler.[DOUBLEPOST=1380654233,1380653470][/DOUBLEPOST]beyler acil :/

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu İşlevi Essentilas Zaten Görüyor Npc İstiyorsan Citienz İndirirmelisin

Repair NPC Modu İçinde blacksmith

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Nasil Yapiliyor Essentialsda Anlatım Yaparmısın
Essentials config gir Orada # Repair vardır . Sing Kısmında #Sil O Sing Aktif Olur.

Daha Sonra Sign Al Şunları Yaz
[Repair]
<hand>
Miktar :
Örnek Miktarlar $300 300$ Bunlardan İkisinden Biri.[DOUBLEPOST=1380701493,1380701172][/DOUBLEPOST]Olmadı Citienz Var RPG Tarzı Sunucu Kurcaksan Bunu Yapmanı Öneririm !

Türkçe Blacksmith Veriyim Hatta Buyur :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kurulum :
Kod:
/npc create Tamirci --trait blacksmith

Kodunu Yazarsan Tamirci Tamir Eder !

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials config gir Orada # Repair vardır . Sing Kısmında #Sil O Sing Aktif Olur.

[Repair]
<hand>
Miktar :
Örnek Miktarlar $300 300$ Bunlardan İkisinden Biri.[DOUBLEPOST=1380701493,1380701172][/DOUBLEPOST]Olmadı Citienz Var RPG Tarzı Sunucu Kurcaksan Bunu Yapmanı Öneririm !

Kurulum :
Kod:

Peki Saol Çünkü RPG Yapıyorumda Yeni Zirhlarin Kirillirigi Çok dayaniksiz Kiriliyor Hemen Kirilmazlik 1000 bastim gene 1-1 gidiyor bu yüzden repair istedim

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Saol Çünkü RPG Yapıyorumda Yeni Zirhlarin Kirillirigi Çok dayaniksiz Kiriliyor Hemen Kirilmazlik 1000 bastim gene 1-1 gidiyor bu yüzden repair istedim
Rpg Yapcaksan Citienz Trait Kullanarak Blacksmith Kur Hatta Sana NpcShop Pluginlerini Atıyım İstiyorsan Npc Üstünde Shop Açabilirsin RPG İçin Çok İyi Bir Tarz Olcaktır..

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rpg Yapcaksan Citienz Trait Kullanarak Blacksmith Kur Hatta Sana NpcShop Pluginlerini Atıyım İstiyorsan Npc Üstünde Shop Açabilirsin RPG İçin Çok İyi Bir Tarz Olcaktır..
Npc Shop 1.4.7 Degilmiydi :D Sunucumun Konusu Betada Çıkıyoruz İşte Bakımda quest vb var[DOUBLEPOST=1380702184,1380702113][/DOUBLEPOST]

[Repair]
<hand>
Miktar :

Kurulum :
Kod:

Yanlız Blacksmith Rar Şifresi Vermemişsin :D

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Npc Shop 1.4.7 Degilmiydi :sırıtmak: Sunucumun Konusu Betada Çıkıyoruz İşte Bakımda quest vb var[DOUBLEPOST=1380702184,1380702113][/DOUBLEPOST]
Yanlız Blacksmith Rar Şifresi Vermemişsin :sırıtmak:

Rarr Pass : MajorGlory [Ne Olcakki] XD[DOUBLEPOST=1380702359][/DOUBLEPOST]Yok Ben 1.6.2 Çalışan Buldum Geçenlerde Baya Güzel Di İstersen Deneyelimm :)

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rarr Pas : majorglory [Böle] XD
tmmdir oldu :D Eve Geçeyim Deneyecegim[DOUBLEPOST=1380715946,1380703522][/DOUBLEPOST]

[Repair]
<hand>
Miktar :

Kurulum :
Kod:

Black Smithi Yükledim Citizensdemi Gerekiyor ?