Faredevriii
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Doğaç'dan başka espiri yapacak kişi yok.Doğaç espiri yapıyorsunda bari güzel yapBen dedim bana espiri yaptırmayın. :sırıtmak:
(Espiri güzelmi)
Doğaç'dan başka espiri yapacak kişi yok.Doğaç espiri yapıyorsunda bari güzel yapBen dedim bana espiri yaptırmayın. :sırıtmak:
hayırDoğaç'dan başka espiri yapacak kişi yok.Doğaç espiri yapıyorsunda bari güzel yapsenden başka bizi eğlendircek birisi yok ama.[Doğru hava buz gibi sabah 6:45 de okulun yolunu tutuyorum donmaktan yürüyemiyor um rüzgar esince esmemesi için arabaların arkasına geçiyorum siz birde karı (Kar) bekleyin o gelince çok sevinceksiniz :sırıtmak: ama bi yandanda donucaz heyecanlanmsktan oluyo o donmada.]
(Espiri güzelmi)
İyide daha iyisini bulamıyorum minecraft tartışma konusunda'kileri çevirebilirmisin lütfen
Knk sen espiri yapma enesi banlamış bu saçma forum nasıl biyer olduğunu yazimmi 5 sayfa sürrAsjdadnadsadnjaad jmkn of ya şu PE konusuna yeni birileri gelsin yol gösterelim... Jacksoket PE ye ilgi göstermeye yeniden başlasa buranın PE bölümü uçmuştu. :sırıtmak: aynen lan saat 6.40 ta evden çıkıyorum bir de yokuş aşağıda kar yağınca artık otururum kayarım okula giderim hem yoeulmam :sırıtmak: espiri espiridir scAcmCS SC cmımdadsaascafesfaasfafsa :sırıtmak:
Enes banlanmış mı neden hayır nolamaz napmışki hiçbir kötülüğünü görmedim craft_man kaldır la banıKnk sen espiri yapma enesi banlamış bu saçma forum nasıl biyer olduğunu yazimmi 5 sayfa sürr
Sizin okul ikili öğretim miAsjdadnadsadnjaad jmkn of ya şu PE konusuna yeni birileri gelsin yol gösterelim... Jacksoket PE ye ilgi göstermeye yeniden başlasa buranın PE bölümü uçmuştu.aynen lan saat 6.40 ta evden çıkıyorum bir de yokuş aşağıda kar yağınca artık otururum kayarım okula giderim hem yoeulmam
espiri espiridir scAcmCS SC cmımdadsaascafesfaasfafsa
![]()
Knk biz olmasak PE bölümü batar ben yakında bu pis adaletsiz forumdan uzaklaşcam Burdan çok daha ilgili gören türkiyenin en büyük en iyi en popüler PE bölümü olan bi forum var orda devam etcem hem itibarım en azından artar burda saygısızlık varEnes banlanmış mı neden hayır nolamaz napmışki hiçbir kötülüğünü görmedim craft_man kaldır la banıPE Yi biz ayaklandırıyoruz zaten aloooo dasfs ımım sıfsds ımgsf uys usahtejafdaurwgjsjgejıtaykeaykrshrstuysrdyjkdyutsdyıhxfeyaayewrtdjö ya naptı enes ne güzel çalışması vardı skypeımda da bir sorun var
![]()
N espirisi la tuna soru sordu bende cevapladım...Knk espiri yapmaaa vermicem sonra