Arkadaslar Benim Yaptigim Map Modern Sehir [Daha Bitmedi]

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben dedim bana espiri yaptırmayın. :sırıtmak:
Doğaç'dan başka espiri yapacak kişi yok.Doğaç espiri yapıyorsunda bari güzel yap :( senden başka bizi eğlendircek birisi yok ama.[Doğru hava buz gibi sabah 6:45 de okulun yolunu tutuyorum donmaktan yürüyemiyor um rüzgar esince esmemesi için arabaların arkasına geçiyorum siz birde karı (Kar) bekleyin o gelince çok sevinceksiniz :D ama bi yandanda donucaz heyecanlanmsktan oluyo o donmada.]
(Espiri güzelmi)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Doğaç'dan başka espiri yapacak kişi yok.Doğaç espiri yapıyorsunda bari güzel yap :( senden başka bizi eğlendircek birisi yok ama.[Doğru hava buz gibi sabah 6:45 de okulun yolunu tutuyorum donmaktan yürüyemiyor um rüzgar esince esmemesi için arabaların arkasına geçiyorum siz birde karı (Kar) bekleyin o gelince çok sevinceksiniz :sırıtmak: ama bi yandanda donucaz heyecanlanmsktan oluyo o donmada.]
(Espiri güzelmi)
hayır :(

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Asjdadnadsadnjaad jmkn of ya şu PE konusuna yeni birileri gelsin yol gösterelim... Jacksoket PE ye ilgi göstermeye yeniden başlasa buranın PE bölümü uçmuştu. :D aynen lan saat 6.40 ta evden çıkıyorum bir de yokuş aşağıda kar yağınca artık otururum kayarım okula giderim hem yoeulmam :D espiri espiridir scAcmCS SC cmımdadsaascafesfaasfafsa :D

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asjdadnadsadnjaad jmkn of ya şu PE konusuna yeni birileri gelsin yol gösterelim... Jacksoket PE ye ilgi göstermeye yeniden başlasa buranın PE bölümü uçmuştu. :sırıtmak: aynen lan saat 6.40 ta evden çıkıyorum bir de yokuş aşağıda kar yağınca artık otururum kayarım okula giderim hem yoeulmam :sırıtmak: espiri espiridir scAcmCS SC cmımdadsaascafesfaasfafsa :sırıtmak:
Knk sen espiri yapma enesi banlamış bu saçma forum nasıl biyer olduğunu yazimmi 5 sayfa sürr

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Knk sen espiri yapma enesi banlamış bu saçma forum nasıl biyer olduğunu yazimmi 5 sayfa sürr
Enes banlanmış mı neden hayır nolamaz napmışki hiçbir kötülüğünü görmedim craft_man kaldır la banı :D PE Yi biz ayaklandırıyoruz zaten aloooo dasfs ımım sıfsds ımgsf uys usahtejafdaurwgjsjgejıtaykeaykrshrstuysrdyjkdyutsdyıhxfeyaayewrtdjö ya naptı enes ne güzel çalışması vardı skypeımda da bir sorun var :(

Botritcheous

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Asjdadnadsadnjaad jmkn of ya şu PE konusuna yeni birileri gelsin yol gösterelim... Jacksoket PE ye ilgi göstermeye yeniden başlasa buranın PE bölümü uçmuştu. :D aynen lan saat 6.40 ta evden çıkıyorum bir de yokuş aşağıda kar yağınca artık otururum kayarım okula giderim hem yoeulmam :D espiri espiridir scAcmCS SC cmımdadsaascafesfaasfafsa :D
Sizin okul ikili öğretim mi

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enes banlanmış mı neden hayır nolamaz napmışki hiçbir kötülüğünü görmedim craft_man kaldır la banı :D PE Yi biz ayaklandırıyoruz zaten aloooo dasfs ımım sıfsds ımgsf uys usahtejafdaurwgjsjgejıtaykeaykrshrstuysrdyjkdyutsdyıhxfeyaayewrtdjö ya naptı enes ne güzel çalışması vardı skypeımda da bir sorun var :(
Knk biz olmasak PE bölümü batar ben yakında bu pis adaletsiz forumdan uzaklaşcam Burdan çok daha ilgili gören türkiyenin en büyük en iyi en popüler PE bölümü olan bi forum var orda devam etcem hem itibarım en azından artar burda saygısızlık var

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O bölümü bana ver knk tuna sabahçı öğlenci evet ikili 7-8 ler ( biz ) sabahçı 5-6 lar öğlenci :D

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Knk tuna derken salladın bi isim sandım o kim la hayali arkadaşınlamı konuşuon seni pissssilitrayssa götürelim adı neydi onun psikiyatris hı oldu şimdi