Allahım yarabbbim ya bukadar uzun seedi nasıl baka baka yazalım yazı koysaydın crlt-c clrt-v yapardıkSeed de büyük bir ada vardır. Yakında ana kara yoktur. Adada ağaç yoktur kendiniz ekin 1tane felan kafanıza göre.Altında büyük maden vardır.
SEED HARİTADA YAZIYOR
![]()
Güzel hortlanttın bu arada bu seed iğrenç oynamaya başladım 1 elmas yok benmi bulamıyorum dedim 5. Kattan 2 chunk kazdım yokxray yükledim baktım acayip az maden var creativdye geçtim yeni bi adaya gittim orda bür sürü elmas vardı 2 mc günü gittim etrafta ada bulmak için valla bu seed 3-4 senelik mc oyuuncuları için anca çok zor ya bu arada bilginize seedde mağara yok fenecek kadar az mineshaft zaten bulamadımAllahım yarabbbim ya bukadar uzun seedi nasıl baka baka yazalım yazı koysaydın crlt-c clrt-v yapardık
Ne ideali zarturik zortirik bi seed çok kötü oynanmaz düzgün seedler oaylaşın herkes normal seed paylaşıyor bi kerede köyde doğulan templesi olan güzel bi seed paylaşın laaaaa
Tasarımcılar içinde kötü.map tasarımcıları için dedim
Tasarımcılar içinde kötü.
Bence olmaz o küçük yerde macera anca sıkıntı olursurvival adventure map .
Bence olmaz o küçük yerde macera anca sıkıntı olur
Kötü bir macera olur daha iyileri varuçağın kaza yaptı ve sen bu adaya düştün . senden başka kimse kurtulamadı . bu adada çok garip yaratıklar var ve çok garip şeyler oluyor . ahanda sana özetlenmiş bi hikaye .
neden seedi sevmediysen durmadan adamı azarlıyorsun sorunun mu var gerçektede madenler az bulunuyo vede bana göre minecraft daha güzel olmuş çünkü daha gerçekçi bu seedle yani sende adamı durmadan azarlıyorsun herkese laf çarpıyosunKötü bir macera olur daha iyileri var