Büyük Bir Ada

Chellos22

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Seed de büyük bir ada vardır. Yakında ana kara yoktur. Adada ağaç yoktur kendiniz ekin 1tane felan kafanıza göre.Altında büyük maden vardır.

SEED HARİTADA YAZIYOR

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allahım yarabbbim ya bukadar uzun seedi nasıl baka baka yazalım yazı koysaydın crlt-c clrt-v yapardık
Güzel hortlanttın bu arada bu seed iğrenç oynamaya başladım 1 elmas yok benmi bulamıyorum dedim 5. Kattan 2 chunk kazdım yokxray yükledim baktım acayip az maden var creativdye geçtim yeni bi adaya gittim orda bür sürü elmas vardı 2 mc günü gittim etrafta ada bulmak için valla bu seed 3-4 senelik mc oyuuncuları için anca çok zor ya bu arada bilginize seedde mağara yok fenecek kadar az mineshaft zaten bulamadım :(. O kadarda emek verdim iğrenç.bi seed oynamayın

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maden kıtlığı ne kelime xrayle baktım adanın tamamında 30 altın anca zaten 20 tanesi lavın içinde :) elmas yok demir 2 senca redi sormayın o 30 tane var

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
map tasarımcıları için ideal map özellikle konusu adada geçiyorsa .

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne ideali zarturik zortirik bi seed çok kötü oynanmaz düzgün seedler oaylaşın herkes normal seed paylaşıyor bi kerede köyde doğulan templesi olan güzel bi seed paylaşın laaaaa

OMeNiTiXO

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü bir macera olur daha iyileri var
neden seedi sevmediysen durmadan adamı azarlıyorsun sorunun mu var gerçektede madenler az bulunuyo vede bana göre minecraft daha güzel olmuş çünkü daha gerçekçi bu seedle yani sende adamı durmadan azarlıyorsun herkese laf çarpıyosun
(kesin banada laf atcak şimdi bişi bilmeden)