Minecraft PE tartışma

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
0.7.6 da diyorum benn hic rastlamadım
Rastlarsın 0.7.6nın hata olarak önceki sürümden farkı yok sadece küçük yenilikler bug düzeltmemişler düzeltselerdi daha uzun sürerdi fırına bi kaç kere bi şey işle onu çıkar tıkla dene hep atıyor ama yapamassan atmaz mutlaka gelecek başına

kraltr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok hiç başıma gelmedi 0.7.5 dede gelmedi itemlerim de gitmedi hemde hep direk çıktım

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin cihaz iyiymiş bende ipad 3 var artık minecraft pe donuyor eskiden bu sorun yoktu takki 0.7.0a kadar

kraltr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sadece şu sorun oldu ara sıra beyaz çizgiler çıkıyor oda az[DOUBLEPOST=1381678464,1381677861][/DOUBLEPOST]iyide sadece bu oyunda iyi yani başka oyunlarda kapanmalar donmalar olabiliyo ama başka oyun yok zaten :D

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece şu sorun oldu ara sıra beyaz çizgiler çıkıyor oda az[DOUBLEPOST=1381678464,1381677861][/DOUBLEPOST]iyide sadece bu oyunda iyi yani başka oyunlarda kapanmalar donmalar olabiliyo ama başka oyun yok zaten :D
o beyaz çizgiler her cihazda oluyor sorun oyunda bendede oluyor beyazlıklar

harun3838

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
0.7.6 yi yukledim realms serverla ilgili seyler degisti ve ben hala nasil realms oynayacagimi bilmiyorum yardimci olacak ozelden mesaj atsin

Not playe bastim sonra edite bastim external a girdim sonrasini anlamadim

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
0.7.6 yi yukledim realms serverla ilgili seyler degisti ve ben hala nasil realms oynayacagimi bilmiyorum yardimci olacak ozelden mesaj atsin

Not playe bastim sonra edite bastim external a girdim sonrasini anlamadim
Yazarak kimse anlatamaz sen hiç uğraşma anlayın şu an realms ve multiplayer oynanmıyorrrr 1 sene bekleyin