Beni Blog'umdan Takip Edin !

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yavaş yavaş büyüyoruz. Her türlü desteği alabilmeniz mümkün. Merak ettiklerinizi yorum olarak belirtin, ben cevaplayayım. Üstelik öğrenmek istediğiniz ve merak ettiğiniz her şeyi paylaşacağım.

Teşekkürler !

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce doğaç şimdi sen tebrik ederim Minecraft PE çok büyüyor yakın zamanda oyun yeni keşif edildiği için bilgisayar versiyonunu oynayanlar bile sırf Minecraft PE oynamak için akıllı telefon alacak bilgisayar versiyonundan bile daha fazla ilgi görecek çünkü yeni nesil bir oyun bilgisayardan çok daha farklı dokunmatik günümüzün teknolojisi ile uyumlu.

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben teşekkür ederim.

Kayıt olup, yorum yaparsan sevinirim.[DOUBLEPOST=1382859222,1382813094][/DOUBLEPOST]Yeni bir bilgi paylaşıldı. Göz atmanızı tavsiye ederiz.

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an başka blog olmadığına göre resmidir. Ayrıca, jb'ye mesaj attım ve resmi olarak türkiye temsili olarak açabileceğimi söyledi. Kaldır derse kaldırırım.

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
' Türkiye ' nin resmi bloğu. Doğaç arkadaşımızın bloğu apk'ları deseklediği için maaesef resmi kabul edilmedi. İlk onun bloğunu söylemiştim jb'ye ancak apk dosyalarının mevcut olduğunu ve resmi olarak kabul edilemeyeceğini söyledi. Bende bunun üzerine bu bloğu açarak ona ilettim, o da her hangi bir illegal paylaşım olmaması halinde kabul edeceğini söyledi.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
' Türkiye ' nin resmi bloğu. Doğaç arkadaşımızın bloğu apk'ları deseklediği için maaesef resmi kabul edilmedi. İlk onun bloğunu söylemiştim jb'ye ancak apk dosyalarının mevcut olduğunu ve resmi olarak kabul edilemeyeceğini söyledi. Bende bunun üzerine bu bloğu açarak ona ilettim, o da her hangi bir illegal paylaşım olmaması halinde kabul edeceğini söyledi.
Türkiyenin diyorsun fakat sitede öyle yazmıyor. Ben bunu diyorum.

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yalan yanlış şeyler mi paylaşıyorum ? Bloğu siliyorum, insanlar istemiyorsa açmam. Rastgele.