- En iyi cevaplar
- 0
Sen Hata Almayan Nadir Bir Oyuncusunama bende hata olmuyor ?
Şimdi Takıldığın Başka Bir Soru Varmı İşim Var ??
Sen Hata Almayan Nadir Bir Oyuncusunama bende hata olmuyor ?
yokSen Hata Almayan Nadir Bir Oyuncusun
Şimdi Takıldığın Başka Bir Soru Varmı İşim Var ??
Yapışkan tuşlarda sorun var.önerini dikkate aldım ama bu seferde 2 kere w tuşuna bastım koşuyorum zıplamak için space'e bastığımda algılamıyor 2.kez basmam lazım gecikme olunca parkourdan düşüyorum
çözümü hakkında bir yorumun yokmu peki ??nasıl çözebilirim yapışkan tuş sorununuYapışkan tuşlarda sorun var.
Sakin ol Şampiyon!Dalga Geçmen Bittimi
Çünkü Kendini İyi Hissetmeye Bilirsin Kardeşim
Uğraşma Benle Sonu Kötü Olacak
benim tuşlarım w a s koptu d kopmadı o yüzden rahat gidiyorum sende w a s d tuşlarını kopar bilerekçözümü hakkında bir yorumun yokmu peki ??nasıl çözebilirim yapışkan tuş sorununu
aynen pnpSakin ol Şampiyon!
Sinirlenme derin nefes al içinden 10 kadar say sinir iyi bir şey değil
Ben milyonlara kadar saysamda sinirim geçmez bi sinirlendimmi deprem bile çıkarabilirimSakin ol Şampiyon!
Sinirlenme derin nefes al içinden 10 kadar say sinir iyi bir şey değil
yuhhhhhhhhhhhhhBen milyonlara kadar saysamda sinirim geçmez bi sinirlendimmi deprem bile çıkarabilirim![]()
Vallaha Minecraft ı yıkacak kadar bir gücüm yokyuhhhhhhhhhhhhhbi depremciye meydan okicaksan mutant creatures 1.6.4 indir sen premiumsun ya geçebilirsin geç karşı koy
![]()
Vallaha Minecraft ı yıkacak kadar bir gücüm yok
Polise Yanlış Bilgi Vermişsin
sakıncalı değil benimkini kasttetiysen hem bu şekilde sigara gif leri yada smileyleri pro anlamındaİmzadaki gife kilitlendim resmen. O gif çok sakıncalı forum için yahu.
Yok Adriana'yı diyorum.sakıncalı değil benimkini kasttetiysen hem bu şekilde sigara gif leri yada smileyleri pro anlamında