LegendofAnatolia
Kaptan Penguen
- En iyi cevaplar
- 0
İşi bozan sizsiniz. Ne güzel forum vardı saçmalığın dibine vuruldu.
İşi bozan sizsiniz. Ne güzel forum vardı saçmalığın dibine vuruldu.
sizin kavganız yüzündende olaydaki adminler konuşmaz oldu bize hiç cevap göndermiyo işi siz bozdunuzİşi bozan sizsiniz. Ne güzel forum vardı saçmalığın dibine vuruldu.
adminleri yanlış tanımışsın sensizin kavganız yüzündende olaydaki adminler konuşmaz oldu bize hiç cevap göndermiyo işi siz bozdunuz
bunu unutma ki her zaman kendini profesyonel göstermek isteeyn mesela birine wolfteam da ölünce onu öldürene derki ya hile yapıyosun ya diyip sinirlenip çıkar öyle olanlr adamlara "ezik" der oysaki onlar "ezik"tirKardeşim adminleri yanlış tanımışsın sen
saçma sapan yorumlarınla forumu kirletmebunu unutma ki her zaman kendini profesyonel göstermek isteeyn mesela birine wolfteam da ölünce onu öldürene derki ya hile yapıyosun ya diyip sinirlenip çıkar öyle olanlr adamlara "ezik" der oysaki onlar "ezik"tir
ohaOdunu elle kırabiliyorsam elması neder kıramıyayım ? diye düşündüm ve yola koyuldum![]()
bir yorumunda gördümbunu nerden buldun beni tanıyonmu ki cevap veriyon ?
ben öyle bişi demedim gene multi bahanelerinse hiç uraşma gerçek adamı çağırır iftira attığını sölerim bende ban yememek için kavgadan kaçarım @XXSpideryasinXX gelirmisin bii ?bir yorumunda gördüm
o banlıben öyle bişi demedim gene multi bahanelerinse hiç uraşma gerçek adamı çağırır iftira attığını sölerim bende ban yememek için kavgadan kaçarım @XXSpideryasinXX gelirmisin bii ?
Ban kalkmış :/o banlıve multi olduğpuna inanıyorum ve öele bir yorumun var okudum
![]()
neyse sonuçta bunun hesabı @spideryasin ve sanırım sarı bücürde o çünkü hepsinin ismi spideryasin XXspideryasinXX XXspider_yasinXX ??Ban kalkmış :/
Yeni anladın?B u hesapların hepsi şu sarı bücür saçmalığını başlatan yasine ait.neyse sonuçta bunun hesabı @spideryasin ve sanırım sarı bücürde o çünkü hepsinin ismi spideryasin XXspideryasinXX XXspider_yasinXX ??