Havada kum

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
geçen yeni haritamda evlik yer araken sdan baya yüksekte 5 tane kum havada duruyodu what?

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Herhangi bir bugdan kaynaklı olabilir ben geçen hafta yukarda duran bir dağ görmüştüm [:)] Arkadaşta bugların olmasını normal karşıladığından öyle demişti.
dağlar normal taş toprak düşmez ama kumun havada bile olsa geri düşmesi şarttır

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
World Generate'de update edilmemiş ve chunk atılmamış bloklar entity olmazlar.Bloğun Update edilmesi dahilinde(yakınında blok kırma vs. gibi) tek tek yere düşmeye başlar hepsi.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
World Generate'de update edilmemiş ve chunk atılmamış bloklar entity olmazlar.Bloğun Update edilmesi dahilinde(yakınında blok kırma vs. gibi) tek tek yere düşmeye başlar hepsi.
internetten indirmedim rastgele dünya oluşturdum bide pe için edit programı varmı?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
internetten indirmedim rastgele dünya oluşturdum bide pe için edit programı varmı?
İnternetten indirmen gerekmiyor her dünyada böyle.İstediğin kadar dünya aç birinde olmazsa fps düşüktür ya da mc birazdan çökecektir.Edit Programınında olduğunu sanmıyorum Pocket Edition için.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size Şöyle Söyleyeyim
Minecraftta Tek Anormal Olan Şey Bug dır

Bu bug yüzünden biz ne konular gördük
seninki daha neki :D

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
dağlar normal taş toprak düşmez ama kumun havada bile olsa geri düşmesi şarttır
Yok, dediğin konuda haklısın da ben zaten arkadaşa bunun gibi saçmalıkların olduğu için yaşadığım örneklerden birini verdim ki etkili olabilesin. Verdiğim örneğin zaten kumun yere düşmemesiyle ilgili bir örnek olduğunun açıkça farkındayım. :D