- En iyi cevaplar
- 62
geçen yeni haritamda evlik yer araken sdan baya yüksekte 5 tane kum havada duruyodu what?
Herhangi bir bugdan kaynaklı olabilir ben geçen hafta yukarda duran bir dağ görmüştüm [İyide kum aşağı düşüyo o.o
dağlar normal taş toprak düşmez ama kumun havada bile olsa geri düşmesi şarttırHerhangi bir bugdan kaynaklı olabilir ben geçen hafta yukarda duran bir dağ görmüştüm [] Arkadaşta bugların olmasını normal karşıladığından öyle demişti.
internetten indirmedim rastgele dünya oluşturdum bide pe için edit programı varmı?World Generate'de update edilmemiş ve chunk atılmamış bloklar entity olmazlar.Bloğun Update edilmesi dahilinde(yakınında blok kırma vs. gibi) tek tek yere düşmeye başlar hepsi.
İnternetten indirmen gerekmiyor her dünyada böyle.İstediğin kadar dünya aç birinde olmazsa fps düşüktür ya da mc birazdan çökecektir.Edit Programınında olduğunu sanmıyorum Pocket Edition için.internetten indirmedim rastgele dünya oluşturdum bide pe için edit programı varmı?
Yok, dediğin konuda haklısın da ben zaten arkadaşa bunun gibi saçmalıkların olduğu için yaşadığım örneklerden birini verdim ki etkili olabilesin. Verdiğim örneğin zaten kumun yere düşmemesiyle ilgili bir örnek olduğunun açıkça farkındayım.dağlar normal taş toprak düşmez ama kumun havada bile olsa geri düşmesi şarttır