OlmBakGİt45
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben bi server açtım ama portumu kapalı gösteriyor nasıl açabilirim ?
Bi de benim net D-link Yardımlarınızı bekliyorum.
Bi de benim net D-link Yardımlarınızı bekliyorum.
routerinde bir firewall'ı var diye biliyorum o yüzden routere o portu eklemek lazım (bende öyle oluyor)Güvenlik duvarı ve AntiVirüs programları belirli portlar dışındaki portları otomatik kapatırlar. Bu iki güvenlik engelini kapatmak portunuzu açmanıza yardımcı olabilir. Ama eğer bu işlemler de işe yaramıyorsa gerçektende bu porttan yayın yapmıyor olabilirsniz. Yayın yapabilmeniz için Javanın İnternet erişim yetkisinie sahip olması gerekir. Bundan emin olun. Eğer buna rağmen port kapalı ise böyle bir port açmamış veya açarken bir sorun yaşamış olabilirsiniz.
benim modem onda yok benimki d link dsl2640 gibi bişeydi o sitede yokLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan modemini seçtikten sonra nasıl açacağını anlatacaktır.
o ne bi banan sölesene bi bakamrouterinde bir firewall'ı var diye biliyorum o yüzden routere o portu eklemek lazım (bende öyle oluyor)
Kardeş Onuda Yaptım Portu Fln Düzgün Açtım Eminimdostum modeminle aynı olmayan birisinin cevaplaması zor. Google'a modeminin modelini yaz arat port açmayı