Portum Kapalı Gösteriyor Nası Açarım ?

OlmBakGİt45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bi server açtım ama portumu kapalı gösteriyor nasıl açabilirim ?
Bi de benim net D-link Yardımlarınızı bekliyorum.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güvenlik duvarı ve AntiVirüs programları belirli portlar dışındaki portları otomatik kapatırlar. Bu iki güvenlik engelini kapatmak portunuzu açmanıza yardımcı olabilir. Ama eğer bu işlemler de işe yaramıyorsa gerçektende bu porttan yayın yapmıyor olabilirsniz. Yayın yapabilmeniz için Javanın İnternet erişim yetkisinie sahip olması gerekir. Bundan emin olun. Eğer buna rağmen port kapalı ise böyle bir port açmamış veya açarken bir sorun yaşamış olabilirsiniz.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Güvenlik duvarı ve AntiVirüs programları belirli portlar dışındaki portları otomatik kapatırlar. Bu iki güvenlik engelini kapatmak portunuzu açmanıza yardımcı olabilir. Ama eğer bu işlemler de işe yaramıyorsa gerçektende bu porttan yayın yapmıyor olabilirsniz. Yayın yapabilmeniz için Javanın İnternet erişim yetkisinie sahip olması gerekir. Bundan emin olun. Eğer buna rağmen port kapalı ise böyle bir port açmamış veya açarken bir sorun yaşamış olabilirsiniz.
routerinde bir firewall'ı var diye biliyorum o yüzden routere o portu eklemek lazım (bende öyle oluyor)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
dostum modeminle aynı olmayan birisinin cevaplaması zor. Google'a modeminin modelini yaz arat port açmayı