Savana biyomu seedi

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Yeni eklenen savana biyomunu bulamayanlar için seedi üstelik çöle ve ormana yakın:

Su mağarası (altında kesin dungeon vardır bakmadım ama bence siz bir bakın)

Ve hemen yakınında otlayan eşekler var

Ve uzatmadan seed: dungeon

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1.6 da geldi.Bilmiyormusun?
biliyorumda genelde bataklıkların orda bulunuyo ben eski sw de 10 kişiyle klan kalesi yaparken bataklıka yakındık ama düzlük alandaydık ben "ben biraz madene incem dedim ve dümdüz gittim gittiğimde bataklıkta lav havızı buldum :D bi kardeşde mineshaft buldu slime öldürdük yapışkanlı piston yaptım kaleye ben basınca açılan kapı var ya :D onu yaptım :D ve bikeresinde rehber dediğim lav havuzunda öldü :D bende itemlerini aldım kavga çıkardım:DDDD

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
biliyorumda genelde bataklıkların orda bulunuyo ben eski sw de 10 kişiyle klan kalesi yaparken bataklıka yakındık ama düzlük alandaydık ben "ben biraz madene incem dedim ve dümdüz gittim gittiğimde bataklıkta lav havızı buldum :D bi kardeşde mineshaft buldu slime öldürdük yapışkanlı piston yaptım kaleye ben basınca açılan kapı var ya :D onu yaptım :D ve bikeresinde rehber dediğim lav havuzunda öldü :D bende itemlerini aldım kavga çıkardım:DDDD
O bataklıkta şansına çıkmıştır.

darkleg34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gayet seed miş yararlı kardeş bu mınecrafta gereksız ozekllıkler eklıyorlar ama bır maden ekleyemıyorlar 4 5 madenle takılıyoruz malesef