seedi kendin mi yaptın ?Yeni eklenen savana biyomunu bulamayanlar için seedi üstelik çöle ve ormana yakın:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Su mağarası (altında kesin dungeon vardır bakmadım ama bence siz bir bakın)
![]()
Ve hemen yakınında otlayan eşekler var
![]()
Ve uzatmadan seed: dungeon
ohaTeşekkürler. ^^ Kesin çölde lav havuzuda bulunur.
1.6 da geldi.Bilmiyormusun?
Hep vardı fakat 1.6 da daha da çok bulunuyor.offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuccccccc
1.6 da geldi.Bilmiyormusun?
biliyorumda genelde bataklıkların orda bulunuyo ben eski sw de 10 kişiyle klan kalesi yaparken bataklıka yakındık ama düzlük alandaydık ben "ben biraz madene incem dedim ve dümdüz gittim gittiğimde bataklıkta lav havızı buldum1.6 da geldi.Bilmiyormusun?
O bataklıkta şansına çıkmıştır.biliyorumda genelde bataklıkların orda bulunuyo ben eski sw de 10 kişiyle klan kalesi yaparken bataklıka yakındık ama düzlük alandaydık ben "ben biraz madene incem dedim ve dümdüz gittim gittiğimde bataklıkta lav havızı buldumbi kardeşde mineshaft buldu slime öldürdük yapışkanlı piston yaptım kaleye ben basınca açılan kapı var ya
onu yaptım
ve bikeresinde rehber dediğim lav havuzunda öldü
bende itemlerini aldım kavga çıkardım
DDD
okeO bataklıkta şansına çıkmıştır.
Ben Bulamadım Diyecek Bir şey VarmıBulamayan yaşamasın![]()
Yani kendim buldumseedi kendin mi yaptın ?
seedler öyle dungeon yazınca çıkmazYani kendim buldum
Bu arada herkese yorumu için teşekkürler
Onu kastetmiyorum yani dungeon yazam bekem ne çıkcak dedim bu çıktı ben buldum derken onu kast ediyorumseedler öyle dungeon yazınca çıkmaz