LotsofOre Türk Yapımı Bir Mod! (Benim tarafımdan) 1.6.2

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet uzatmak istemiyorum ben Schaffer evet bir mod yaptım, 4-5 gün uğraştığım bir mod tabi ki mod yapmak
kolay bir iş değildir. 1 Ay uğraşsanız ne yazık ki buildcraft gibi bir mod zor yaparsınız. Bende elimden gelenin en iyisini yapmaya
çalıştım. Modu anlatacaksak; oyuna maden ekler şu anda sadece 1 tane yakında ekleyeceğim. Safir, Kehribar gibi
Sadece maden eklemez onun eşyalarınıda ekler, güçlerine gelirsek, elmas kazmadan dayanıksız, elmasın 2 katı daha çok
çıkan ve netherdede oluşabilen bir madendir. Oyunun en iyi kılıcını eklerde diyebiliriz :) +13 atacklı bir kılıç neyse resimlerle
açıklamak istiyorum;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mod böyle bir şey yakında daha çok maden ekleyeceğim bu 1.0 versionu size ayın 13'ünde 1.1'in geleceğinin garantisini verebilirim :) neyse linklerimiz:
Bu arada modu kullanabilmek için forge lazım internette araştırarak nasıl yükleneceğini bulursunuz, version 1.6.2 ye uyumludur.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Türkiye de böyle girişimlerin olması çok güzel. Zümrütten zırh ve alet yapmayı eklersen güzel olur. Ayrıca çok iyi olmuş mod. Eline sağlık.

Son düzenleme:

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye de böyle girişimlerin olması çok güzel. Zümrütten zırh ve alet yapmayı eklersen güzel olur. Ayrıca çok iyi olmuş mod.
Buda Benim Modum Yeni Madenler Ve Güzel Kılıçlar Var

Bunlarda Resimleri

1.6.2 Uyumlu Tamamen Kendi Modum. Deneyip Beğenirsen +1 Verirsen Sevinirim :)[DOUBLEPOST=1384110092,1384109946][/DOUBLEPOST]
Türkiye de böyle girişimlerin olması çok güzel. Zümrütten zırh ve alet yapmayı eklersen güzel olur. Ayrıca çok iyi olmuş mod.

Çok Pardon Linki Unuttum:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Buda Benim Modum Yeni Madenler Ve Güzel Kılıçlar Var

Bunlarda Resimleri

1.6.2 Uyumlu Tamamen Kendi Modum. Deneyip Beğenirsen +1 Verirsen Sevinirim :)[DOUBLEPOST=1384110092,1384109946][/DOUBLEPOST]

Çok Pardon Linki Unuttum:

Modun hoşuma gitti textureleri, sanırsam sen MCreator ile yapmışsın :D ben MCreator'süz yapıyorum :D sana tavsiyem java öğrenip yapman, hem daha hızlı yaparsın hem de daha detaylı özellik ekleyebilirsin, örneğin sen orada bir fırın yapamazsın :D

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuda niye reklam yapıyorsun rapor edildin
Herhangi bir reklam yapılmamış,kullanıcı kendi yapıtını tanıtmak istemiştir.Reklama GİRMEZ!
Meslek Sırrı :D[DOUBLEPOST=1384110244,1384110209][/DOUBLEPOST]
Reklam Nerde Söylermisin Yalancı Raporluktan Rapor Edildin
Rapor edilen birisine karşı rapor etmenizi mesajla belirtmeniz halinde uyarı alabilirsiniz.Rapor edip forumda özgürce dolaşın,"seni şikayet edicem,bak rapor ediyorum." Tarzı yorumlarınızın tekrarı halinde uyarı alacaksınız.

İyi Forumlar.

Sasuke Uchiha

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bu moda bir tane de boss felan yükleyebilirsiniz çok etkili olabilir mesela diyelim bir boss canı 500 öldürünce yakut elmas demir ve exp yağıyor ve kitapla tebrikler fln yazıor böyle olabilir

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir reklam yapılmamış,kullanıcı kendi yapıtını tanıtmak istemiştir.Reklama GİRMEZ!

Rapor edilen birisine karşı rapor etmenizi mesajla belirtmeniz halinde uyarı alabilirsiniz.Rapor edip forumda özgürce dolaşın,"seni şikayet edicem,bak rapor ediyorum." Tarzı yorumlarınızın tekrarı halinde uyarı alacaksınız.

İyi Forumlar.
Şimdi Uyarı Almadım Değilmi?