Windows Phone yardım

TonySTRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bende Nokia Lumia 920 var işletim sistemi Windows Phone 8 fakat henüz Minecraft PE gelmedi gelse ne zaman gelir bilen var mı?
Bir de Androidler'de .apk uzantılı dosyalar varsa, Windows Phone'dekiler ney? Biraz bilgi verebilecek var mı?

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende Nokia Lumia 620 Kullanıyorum. PE Gelmesi Biraz Zor Onun Yerine Ücretli SurvivalCraft Var. Birde Windows Phone .xap Oluyo ama .xap Yüklemen Zor

TonySTRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Microsoft'un gözünü seveyim. İnsan bir dosya yöneticisi koyar. Tamam, virüsleri engellemek için iyi bir yöntem. Fakat kötü olmuş dosya yöneticisi olmaması.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
iphonenin tek ozelligi moda olmasii onun disindaiphone sadece moda

iphone bazi noktalarda 0 ekran boyutu benimgibi medya takip edeler icin onemli ve iphonenin o kuuk ekeani cok demodede
Apple'nin iPhone'nin ekran boyutunu büyük yapmamasının sebebi, tek parmak ile rahatça kullanabilmemizdir.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Apple'nin iPhone'nin ekran boyutunu büyük yapmamasının sebebi, tek parmak ile rahatça kullanabilmemizdir.
Benim parmaklarim buyuk zuhahaha ulan bana galaxy s3 kucuk geliyor note 2 veya mega alaydim iyidi

forum imzaları kaldirdiysa bende tapatalkin imza sistemini kullanirim acaba resim kodu girsem calisir mi

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anlık sadece iOS ve AndroidOS sistemlerde mevcut. Fakat Windows'a çıkar mı bilinmez.

TonySTRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hmm. Mojang'a bir duyuruda bulunsak iyi olurdu aslında. Gerçi takmayacaklarını biliyoruz fakat...

Bu arada, en iyisi iOS ve Android diyenler için; "Hiç Windows Phone kullandınız mı, kullandıysanız nesini sevmediniz?" diye bir soru iletmek istiyorum.

Sizin gibi bazı insanlar sırf 3-4 oyun markette yok diye sürekli telefona çamur atıyorlar. Halbuki kamera, görüntü, diğer her şey açısından harika bir telefon. Şuanda telefonumda Iron Man 1, Iron Man 2, Iron Man 3, Yenilmezler, Sherlock Holmes 2, Dünya Savaşı Z var ve geceleri sürekli film izledikten sonra uyuyorum.

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm. Mojang'a bir duyuruda bulunsak iyi olurdu aslında. Gerçi takmayacaklarını biliyoruz fakat...

Bu arada, en iyisi iOS ve Android diyenler için; "Hiç Windows Phone kullandınız mı, kullandıysanız nesini sevmediniz?" diye bir soru iletmek istiyorum.

Sizin gibi bazı insanlar sırf 3-4 oyun markette yok diye sürekli telefona çamur atıyorlar. Halbuki kamera, görüntü, diğer her şey açısından harika bir telefon. Şuanda telefonumda Iron Man 1, Iron Man 2, Iron Man 3, Yenilmezler, Sherlock Holmes 2, Dünya Savaşı Z var ve geceleri sürekli film izledikten sonra uyuyorum.

Katılıyorum Windows Phone Konusunda Genelde Oynanan Oyunlar Yok Diye Suçlu Telefon Oluyor