Android'de demosu vardıBende Nokia Lumia 620 Kullanıyorum. PE Gelmesi Biraz Zor Onun Yerine Ücretli SurvivalCraft Var. Birde Windows Phone .xap Oluyo ama .xap Yüklemen Zor
Android'de demosu vardı
iphone cok kucuk film falanizlemeyezsin rahat oyun desen 0Abi en iyisi iPhone, iOS7 ya :/
Fakat ben iPhone'yi tercih ediyorum.Ne derseniz deyin beni ilgilendirmez.iphone cok kucuk film falanizlemeyezsin rahat oyun desen 0
Fakat ben iPhone'yi tercih ediyorum.Ne derseniz deyin beni ilgilendirmez.
iphone bazi noktalarda 0 ekran boyutu benimgibi medya takip edeler icin onemli ve iphonenin o kuuk ekeani cok demodedeFakat ben iPhone'yi tercih ediyorum.Ne derseniz deyin beni ilgilendirmez.
Apple'nin iPhone'nin ekran boyutunu büyük yapmamasının sebebi, tek parmak ile rahatça kullanabilmemizdir.iphonenin tek ozelligi moda olmasii onun disindaiphone sadece moda
iphone bazi noktalarda 0 ekran boyutu benimgibi medya takip edeler icin onemli ve iphonenin o kuuk ekeani cok demodede
Benim parmaklarim buyuk zuhahaha ulan bana galaxy s3 kucuk geliyor note 2 veya mega alaydim iyidiApple'nin iPhone'nin ekran boyutunu büyük yapmamasının sebebi, tek parmak ile rahatça kullanabilmemizdir.
Hmm. Mojang'a bir duyuruda bulunsak iyi olurdu aslında. Gerçi takmayacaklarını biliyoruz fakat...
Bu arada, en iyisi iOS ve Android diyenler için; "Hiç Windows Phone kullandınız mı, kullandıysanız nesini sevmediniz?" diye bir soru iletmek istiyorum.
Sizin gibi bazı insanlar sırf 3-4 oyun markette yok diye sürekli telefona çamur atıyorlar. Halbuki kamera, görüntü, diğer her şey açısından harika bir telefon. Şuanda telefonumda Iron Man 1, Iron Man 2, Iron Man 3, Yenilmezler, Sherlock Holmes 2, Dünya Savaşı Z var ve geceleri sürekli film izledikten sonra uyuyorum.