Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz büyürmüsün?
Map çöp hiçbir işe yaramaz tamamen rezillik. Böyle haritalarla forumu kirletirsiniz anca. Adam gibi yazı bile yok amacı bile saçma sapan.5 kuruşa satamazsın bu harıtayı.
Herkezin görüşü farklıdır.
haritaya hakaret edemezsin bu kadar kötü diye sen 1 2 yi oyna bi 7 en iyisi

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
haritaya hakaret edemezsin bu kadar kötü diye sen 1 2 yi oyna bi 7 en iyisi
Gerçekler acıdır, anlaşılan senin canını epey yakmış fakat gerçeklere bakmanın zamanı geldi, büyü artık. Hep sana nazik davranmazlar. Haritaya hakaret etmiyorum görüşümü bildiriyorum, eğer hakaret ettiğimi düşünüyorsan rapor seçeneğini kullanabilirsin. Bu haritayı oynadıktan sonra 1 veya 2. sini oynayarak zamanımı boşa çarçur etmeye niyetim yok açıkcası.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gerçekler acıdır, anlaşılan senin canını epey yakmış fakat gerçeklere bakmanın zamanı geldi, büyü artık. Hep sana nazik davranmazlar. Haritaya hakaret etmiyorum görüşümü bildiriyorum, eğer hakaret ettiğimi düşünüyorsan rapor seçeneğini kullanabilirsin. Bu haritayı oynadıktan sonra 1 veya 2. sini oynayarak zamanımı boşa çarçur etmeye niyetim yok açıkcası.
tartışma yok paint ve gimp yok

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bölmek olmasın tartışmanızı ama lütfen artık ''herkes''e herkes demeyin en gıcık olduğum şeylerdendir ya lütfen artık herkes demeye başlayın rica edeceğim