bu versiyonu 4 e geçiş içindiaklını kullanıp yapsan daha güzel olur
hepinize tek tek mi sölicem bu 3 4 e geçiş için!!!Biraz Ciddiye Alsa Güzel Olur
herkeze tek tekmi sölicem bu 4 e geçiş için yapılıdı!5 dakika sürmeyen dandik maplar ve yapımcıları...
Ben lafı ortaya attım sana atmadım. Yarası olan gocunur...herkeze tek tekmi sölicem bu 4 e geçiş için yapılıdı!
banane ama bu mapa sölediğin yanlışBen lafı ortaya attım sana atmadım. Yarası olan gocunur...
5 dakika sürmeyen dandik maplar ve yapımcıları...
Biraz büyürmüsün?banane ama bu mapa sölediğin yanlış
haritaya hakaret edemezsin bu kadar kötü diye sen 1 2 yi oyna bi 7 en iyisiBiraz büyürmüsün?
Map çöp hiçbir işe yaramaz tamamen rezillik. Böyle haritalarla forumu kirletirsiniz anca. Adam gibi yazı bile yok amacı bile saçma sapan.5 kuruşa satamazsın bu harıtayı.
Herkezin görüşü farklıdır.
Gerçekler acıdır, anlaşılan senin canını epey yakmış fakat gerçeklere bakmanın zamanı geldi, büyü artık. Hep sana nazik davranmazlar. Haritaya hakaret etmiyorum görüşümü bildiriyorum, eğer hakaret ettiğimi düşünüyorsan rapor seçeneğini kullanabilirsin. Bu haritayı oynadıktan sonra 1 veya 2. sini oynayarak zamanımı boşa çarçur etmeye niyetim yok açıkcası.haritaya hakaret edemezsin bu kadar kötü diye sen 1 2 yi oyna bi 7 en iyisi
tartışma yok paint ve gimp yokGerçekler acıdır, anlaşılan senin canını epey yakmış fakat gerçeklere bakmanın zamanı geldi, büyü artık. Hep sana nazik davranmazlar. Haritaya hakaret etmiyorum görüşümü bildiriyorum, eğer hakaret ettiğimi düşünüyorsan rapor seçeneğini kullanabilirsin. Bu haritayı oynadıktan sonra 1 veya 2. sini oynayarak zamanımı boşa çarçur etmeye niyetim yok açıkcası.
Herkezin büyütücü ismini garipsemesi dikkatini çekmiştir. Hala anlamadıysan özelden açıklıyım?