Nasıl deyim... panpa evde sanki simetriye çok özen vermişsin bence simetriyi boşver daha çok kafana göre yap
Çatıda ve duvardaki detaylarda aynı tahtanın merdivenini ve slabını kullanma yani Ladin merdiveni kullanırken Huş slab ı kullan
bunun gibi ayrı bloklar kullan birde genellikle evi kare olarak yapıp üzerine süslemeler ekliyosun sanırım evi kare yada dikdörtgen değil de daha değişik bir şekilde yapmalısın ama bundan önceki konuna göre daha iyi bu çalışma![]()
Güzel olmamış, geliştirmelisin özellikle blokları doğru koymuyorsun, sırf odun-tahtadan ortaçağ evi olmuyor birde o camların şekli ortaçağa uygun değil.
O Camlar Nasıl Öyle Birleşik Görünüyor Modmu Acaba O ?
1.7.2 Çıkmasına Rağmen Ben Hala 1.6.2 Oynuyorum Ve Bende Yok1.6'da geldi bu özellik.
Optifine ya da mcpatcher kullanınca oluyor.1.7.2 Çıkmasına Rağmen Ben Hala 1.6.2 Oynuyorum Ve Bende Yok![]()
Söylediğin için Saol Yüklemyi Deneyimde Ben MCpatcher'i Yükledim Glass Diye Bişeyler Vardı Seçtim TEst Minecraft Dedim Olmadı ama SPC yüklediOptifine ya da mcpatcher kullanınca oluyor.
better glass hariç hepsini işaretleyip yapmalıydın keşke sorsaydın önceSöylediğin için Saol Yüklemyi Deneyimde Ben MCpatcher'i Yükledim Glass Diye Bişeyler Vardı Seçtim TEst Minecraft Dedim Olmadı ama SPC yüklediOptfine Deniyicem
Better Glas Hariç hepsini işaretledimde Gene Bi Fark Olmadı Sadece Çim Kenarlrına DAngalakdan Kapalı Yeşil GEldi Normal Çimen Rengiyle Aynı Değilbetter glass hariç hepsini işaretleyip yapmalıydın keşke sorsaydın önce![]()