3. Medieval House (ortaçağ evi) Daha büyük !

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl deyim... panpa evde sanki simetriye çok özen vermişsin bence simetriyi boşver daha çok kafana göre yap
Çatıda ve duvardaki detaylarda aynı tahtanın merdivenini ve slabını kullanma yani Ladin merdiveni kullanırken Huş slab ı kullan
bunun gibi ayrı bloklar kullan birde genellikle evi kare olarak yapıp üzerine süslemeler ekliyosun sanırım evi kare yada dikdörtgen değil de daha değişik bir şekilde yapmalısın ama bundan önceki konuna göre daha iyi bu çalışma :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmamış, geliştirmelisin özellikle blokları doğru koymuyorsun, sırf odun-tahtadan ortaçağ evi olmuyor birde o camların şekli ortaçağa uygun değil.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl deyim... panpa evde sanki simetriye çok özen vermişsin bence simetriyi boşver daha çok kafana göre yap
Çatıda ve duvardaki detaylarda aynı tahtanın merdivenini ve slabını kullanma yani Ladin merdiveni kullanırken Huş slab ı kullan
bunun gibi ayrı bloklar kullan birde genellikle evi kare olarak yapıp üzerine süslemeler ekliyosun sanırım evi kare yada dikdörtgen değil de daha değişik bir şekilde yapmalısın ama bundan önceki konuna göre daha iyi bu çalışma :)

İlk önce Slab'lar ladin'di.Sonradan kötü gözüktü gözüme değiştirdim.

Güzel olmamış, geliştirmelisin özellikle blokları doğru koymuyorsun, sırf odun-tahtadan ortaçağ evi olmuyor birde o camların şekli ortaçağa uygun değil.

Teşekkürler.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Söylediğin için Saol Yüklemyi Deneyimde Ben MCpatcher'i Yükledim Glass Diye Bişeyler Vardı Seçtim TEst Minecraft Dedim Olmadı ama SPC yükledi :D Optfine Deniyicem
better glass hariç hepsini işaretleyip yapmalıydın keşke sorsaydın önce :)

MarussiA

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Detayları farklı renk bir tahtadan yap böyle çok göz yoruyor hacı ama güzel olmuş eline sağlık