Read timed out hatası

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
al test
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1385446767,1385446734][/DOUBLEPOST]ping gözükmemiş ping 25 idi[DOUBLEPOST=1385446945][/DOUBLEPOST]
şey anladımda bende edit profil yok crackım yani şöyle benimki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1385447539][/DOUBLEPOST]
neyse neyse girdim sağol

Tekrar merhaba. SpeedTest'in gerçek sonuçları için Türkiye sunucularını değil, Amerika sunucularındam birini seçin.(Tavsiyem "Washington, DC provided by Speedtest.net")

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Link yollayamam. Nedeni SpeedTest PHP harici flash kullanıyor.(Yani, sana ?server=washingtondcspeedtest gibi kodlarla link atamam.)

SpeedTest "Washington, DC provided by SpeedTest.net" sunucusu hız testi sonuçları:

Pingim: 172 ms
Download Hızım: 3.88 Mbps
Upload Hızım: 0.63 Mbps

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çözümünü madem bilmiyorsunuz (bir iki kişi) mesaj kalabalığı yapıp ortalığı karıştırmayın.

Ya minecraft'a launcherden gereken RAM'den düşük verdin ya da RAM'in cidden az. Onun dışında konuyu okumadım daha doğrusu bu kalabalıktan dolayı okuyamadım özür dilerim.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çözümünü madem bilmiyorsunuz (bir iki kişi) mesaj kalabalığı yapıp ortalığı karıştırmayın.

Ya minecraft'a launcherden gereken RAM'den düşük verdin ya da RAM'in cidden az. Onun dışında konuyu okumadım daha doğrusu bu kalabalıktan dolayı okuyamadım özür dilerim.
Pc'nin ramı (benim) maalesef 2 gb :S