_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Yanliz o launcher 1.5.2 den sonraki versiyonları calistirmiyor diyr biliyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanliz o launcher 1.5.2 den sonraki versiyonları calistirmiyor diyr biliyorum
1.5.2 önceden 1.4.7 idi ASO launcher ney işte
al testLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1385446767,1385446734][/DOUBLEPOST]ping gözükmemiş ping 25 idi[DOUBLEPOST=1385446945][/DOUBLEPOST]
şey anladımda bende edit profil yok crackım yani şöyle benimki:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1385447539][/DOUBLEPOST]
neyse neyse girdim sağol
eee nasıl seçeceğiz ve sunucu değişince ne oluyor ?
Mesafe cik fazla hiz dusuk gösterirTekrar merhaba. SpeedTest'in gerçek sonuçları için Türkiye sunucularını değil, Amerika sunucularındam birini seçin.(Tavsiyem "Washington, DC provided by Speedtest.net")
link yollarmısın?Tekrar merhaba. SpeedTest'in gerçek sonuçları için Türkiye sunucularını değil, Amerika sunucularındam birini seçin.(Tavsiyem "Washington, DC provided by Speedtest.net")
Pc'nin ramı (benim) maalesef 2 gbÇözümünü madem bilmiyorsunuz (bir iki kişi) mesaj kalabalığı yapıp ortalığı karıştırmayın.
![]()
Ya minecraft'a launcherden gereken RAM'den düşük verdin ya da RAM'in cidden az. Onun dışında konuyu okumadım daha doğrusu bu kalabalıktan dolayı okuyamadım özür dilerim.
Aslında benim de 2GB ama bu hatayı hiç almadım bu bilgisayarda :? HmmPc'nin ramı (benim) maalesef 2 gb![]()