Yeni Minecraft Logosu (2. PixelArt)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıksözlüyüm.
Kibirlisinde sanki? Ayrıca bu sözlerinde açık sözlülük nerede göremiyorum.Yani açıksözlülüğü nereden çıkarıyorsun?
"Harita vs. yapmayın demiyorum ama cidden iyi değilse paylaşmayın" iyi değilse paylaşmayın demek açık sözlülük mü? Harita ile ilgili iyi kötü görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. "çok iyi,mükemmel,abi süper yhaa" vs vs demek zorunda değilsiniz.Beğenmedim şurası şöyle şurası böyle deseydiniz açık sözlü diyebilirdik size.
+An itibariyle forumda 1.yılım :)

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kibirlisinde sanki? Ayrıca bu sözlerinde açık sözlülük nerede göremiyorum.Yani açıksözlülüğü nereden çıkarıyorsun?
"Harita vs. yapmayın demiyorum ama cidden iyi değilse paylaşmayın" iyi değilse paylaşmayın demek açık sözlülük mü? Harita ile ilgili iyi kötü görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. "çok iyi,mükemmel,abi süper yhaa" vs vs demek zorunda değilsiniz.Beğenmedim şurası şöyle şurası böyle deseydiniz açık sözlü diyebilirdik size.
+An itibariyle forumda 1.yılım :)
Bakın TDK açıksözlü kelimesini nasıl açıklıyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

"sıfat Her şeyi olduğu gibi söyleyen, sözünü esirgemeyen" buna göre iyi değilmiş demek neymiş acaba?

Diğer sorun da, harita yaptığını sanan arkadaşın alttaki örneği öz eleştirisi ile bulamaması.
Sorun ortada "pixel art" olmaması. Minecraft yazısı ve arkadaki evlerin de hiçbir özelliği yok. Tek başına yetersiz ve gereksiz olmuş.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın TDK açıksözlü kelimesini nasıl açıklıyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

"sıfat Her şeyi olduğu gibi söyleyen, sözünü esirgemeyen" buna göre iyi değilmiş demek neymiş acaba?

Diğer sorun da, harita yaptığını sanan arkadaşın alttaki örneği öz eleştirisi ile bulamaması.
Sorun ortada "pixel art" olmaması. Minecraft yazısı ve arkadaki evlerin de hiçbir özelliği yok. Tek başına yetersiz ve gereksiz olmuş.
İyi değilse yapmayın demenizi açıksözlülük diye ifade etmeniz komik değil mi ? Ben size zaten doğruyu söylemiyorsunuz demedim.
Bu şuna benzemiyor mu?
+Minecraft'ı blokları sevdiğiniz için mi oynuyorsunuz.
-Bencil bir insanım.
Ben diyorum ankara sen diyorsun .... ya benzemiş.
Belli ki açık sözlüyüm demenizin sebebi yargınızı doğru çıkarmak.Bende tdk'de açık sözlülük başlığında her dediği doğru olan insan yada benzeri bir ibare göremedim.

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi değilse yapmayın demenizi açıksözlülük diye ifade etmeniz komik değil mi ? Ben size zaten doğruyu söylemiyorsunuz demedim.
Bu şuna benzemiyor mu?
-Bencil bir insanım.
Belli ki açık sözlüyüm demenizin sebebi yargınızı doğru çıkarmak.Bende tdk'de açık sözlülük başlığında her dediği doğru olan insan yada benzeri bir ibare göremedim.
Cümleleri düzgün idrak edemiyorsunuz. Orada her dediği doğru olan değil fikirlerini açıkça belirten diyor.
İsterseniz fikirlerin mutlak doğru yerine birer kişisel görüş olduğunu anlamanız için tekrar sözlüğe bakalım

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cümleleri düzgün idrak edemiyorsunuz. Orada her dediği doğru olan değil fikirlerini açıkça belirten diyor.
İsterseniz fikirlerin mutlak doğru yerine birer kişisel görüş olduğunu anlamanız için tekrar sözlüğe bakalım
Sizde benim dediklerimi idrak edemiyorsunuz.
Ben tersten gidiyorum.Yukarıda açık sözlülük kelimesinin hiçbir şekilde konuyla alakası olmadığını ve tersten gidersek bunu dediklerinizin doğru olduğunu kanıtlamak için söylediğiniz anlamı çıkıyor.Bunu uzatmayın ve açık sözlülüğü orda ne anlamda kullandığınızı söyleyin mesela? çünkü kendi anlamından daha farklı anlamlar çıkıyor.

"Bende tdk'de açık sözlülük başlığında her dediği doğru olan insan yada benzeri bir ibare göremedim."
+
"Orada her dediği doğru olan değil fikirlerini açıkça belirten diyor."
Şaka mı bu? Cevap vermeden önce lütfen düzgünce okuyun mesajlarımı.

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu şuna benzemiyor mu?
-Bencil bir insanım.
gereksiz yere tartışma açıyorsun sonra birde bize post kasıyor diyorsun birde kendi özelliklerini onatın özellikleri gibi göstermişin arkadaş bizde kötü yapılarla başladık sende bende taryo da crise de şu anda yapısını paylaşan elemanı da kendini de bedrocklara soktun farkındamısın ? ayrıca savun dedi mi ? sanki o kendini savunamaz da sen savunuyorsun kahraman alimert....

K

Klood07

Ziyaretçi
Biz post kasıyosak sen napıyosun al1mert ????????
Sizde benim dediklerimi idrak edemiyorsunuz.
Ben tersten gidiyorum.Yukarıda açık sözlülük kelimesinin hiçbir şekilde konuyla alakası olmadığını ve tersten gidersek bunu dediklerinizin doğru olduğunu kanıtlamak için söylediğiniz anlamı çıkıyor.Bunu uzatmayın ve açık sözlülüğü orda ne anlamda kullandığınızı söyleyin mesela? çünkü kendi anlamından daha farklı anlamlar çıkıyor.

"Bende tdk'de açık sözlülük başlığında her dediği doğru olan insan yada benzeri bir ibare göremedim."
+
"Orada her dediği doğru olan değil fikirlerini açıkça belirten diyor."
Şaka mı bu? Cevap vermeden önce lütfen düzgünce okuyun mesajlarımı.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
gereksiz yere tartışma açıyorsun sonra birde bize post kasıyor diyorsun birde kendi özelliklerini onatın özellikleri gibi göstermişin arkadaş bizde kötü yapılarla başladık sende bende taryo da crise de şu anda yapısını paylaşan elemanı da kendini de bedrocklara soktun farkındamısın ? ayrıca savun dedi mi ? sanki o kendini savunamaz da sen savunuyorsun kahraman alimert....
Biz post kasıyosak sen napıyosun al1mert ????????
@MrCrafts Ben seni uyarıyorum...
Üzgünüm ama bizde bu yapılarla başladık diyorsunuz fakat konuya gereksiz, çöp bir konu diyen ben değilim bilmem farkındamısınız?
Kendini yada bir başkasının haklarını savunmak ne zaman suç oldu? ne zaman ayıp bir şey oldu?
Eğer benim o arkadaşı savunma hakkım yoksa sizinde onu eleştirme hakkınız yok!!!
Ve eğer kendi özelliklerimden onatın özellikleri gibi göstermeye çalıştığım bir şey varsa açık açık söyleyin.
Ayrıca "gereksiz çöp bir konu" diyip geçen ben değilim. post kasan ben mi oldum şimdi?
Kendinizle çelişiyorsunuz...

Son düzenleme:

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tartışmadan konuyu tdk kurallarına taşıyan sensin @al1mert
Harika bir gözlem tebrik ederim.
Benimde senin hakkında yaptığım bir gözlem var.Son mesajım dışında hiçbir mesajımı doğru düzgün okumamışsın -son mesajımıda doğru düzgün okuduğunuda sanmıyorum aslında- şayet okusaydın konuyu tdk kurallarına @onat035 'ın taşıdığını bilirdin.Ayrıca bu mesajınıda son mesajımda kendini haklı çıkarmak için yükleneceğin bir şey bulamadığın için konuyu başka yerlere kaydırdığınızı çıkarıyorum.
Şimdi gereksiz yere tartışma açan benmiyim söyleyin!?!
Bunada verecek bir cevabınız vardır.Ayrıca forumlar fikirlerin özgürce irade edilebileceği tartışma ve paylaşma alanları değilmidir zaten? bu tartışmalardan beğenmediklerinizi gereksiz ve spam olarak kabul etmek gibi bir hakkınız yok.

K

Klood07

Ziyaretçi
evet gereksiz yere tartışma açan sensin ve bu gidişle forum içi huzursuzluktan dolayı rapor edileceksin.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o kadarmı kötü Yeni Başladım PixelArt Yapmaya Acemi Olmam Normaldir Siz Daha İyisini Yapabilirsiniz sanki
Herkes uğraşırsa daha iyisini yapar ve evet BERBAT bir pixel art :(

Ben Pikachu'yu bile gördüm.Adamlar Türkiye haritaını PİXEL ART yapıyor.Üzgünüm Gardaş...

Ama UĞRAŞIRSAN daha iyisini yapabilirsin...

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet gereksiz yere tartışma açan sensin ve bu gidişle forum içi huzursuzluktan dolayı rapor edileceksin.
Edit:
Ben onat'a bir kaç soru soruyorum [Neden güzel değilse paylaşmayın dediği için,Berbat diyebilirsiniz ama neden yapmayın diyip adamın şevkini kırıyorsunuz? Zaten sizin fikrinizi almak için konu açmış buraya] ,açık söylüyüm diyor.Ben açık sözlülüğün sorduğum sorularla alakası yok diyorum,Oda sanırsam yanlış anlayıp bana açıksözlülüğün tdk sayfasını veriyor.
Sizde doğru düzgün mesajlarımızı okumadan maydanoz oluyorsunuz.Yok efendim kendi özelliklerimi onun özellikleri gibi gösteriyormuşum kendimi bedrocklara sokuyormuşum.Hatta Gereksiz tartışmalar - tdk konularını - açıyormuşum.Konuyu bir yanlış anlaşılmadan beni yerip tartışma başlatmaya çalışan sizsiniz.
Başkasını savunmak ne zaman suç oldu? Eğer ben o arkadaşı savunmaya hakkım yoksa seninde onatla benim arama girme hakkın yok.İfade özgürlüğü sadece size mi çalışıyor?
Ayrıca ikimizde gecenin 3'ünde uyku sersemi yazıştık.Yani biraz hoşgörülü davranıp (Beni yapmadığım şeylerle itham etmek yerine) boş verseydiniz ne olurdu?

Son düzenleme: