ProLite
Farkımız, Tarzımız
- En iyi cevaplar
- 0
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim3ünden daha fazlasını yaptılar ve tekrar gelmeyecek bence de böyle daha mantıklı sanki
Sanırım bende o gözden bakmaya başladım...
// Konut Kilitlenebilir..
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim3ünden daha fazlasını yaptılar ve tekrar gelmeyecek bence de böyle daha mantıklı sanki
Biz köşeye sıkışırız ya sesimizde çıkmazsohbet bölümü yetkililer için vardır üyelere açılsa bile kıdemli üye ler için açılabilir
Kaç tanesi ?...Reklam küfür vb. davranışlarda üyenin hesabı sohbetten uzaklaştırılabilir.
otomatik sohbet banı ...Kaç tanesi ?...
Ya atıyorum ben I a-m 17 years old diyeceğim ancak filtre burdaki "a-m" kelimesini küfür olarak algıladığından ban atacak.otomatik sohbet banı ...
İngilizce konuşmanın Türklük ile ne alakası var ki ? belki karışıda ki ingiliz sen türkçe mi söyliyeceksin?Sen niye türk isen bu forumda " I a-m " diyorsun ki?
Eğer ingilizle konuşuyorum diyorsan ona İngiliz Minecraft forumlarını önerirsin olur biter![]()
Konuyu anlamamışsın.. Ben diyorum ki Türk forumunda illa "I a-m 17 years old" mı demesi gerekiyor?İngilizce konuşmanın Türklük ile ne alakası var ki ? belki karışıda ki ingiliz sen türkçe mi söyliyeceksin?
Ban atmasın *** e çevirsinAyrıca direk "a-m" dediğinde sohbetten ban atmaması gerekir, 4 adet uyarı kullanıcılar için gayet uygundur.
Ve bu uyarılar 20 gün veya 1 ay'da yenilenebilir
- 1. Uyarı'da yanlış yapar
- 2. Uyarı'da eli kayar
- 3. Uyarı'da yine unutur
- 3. Uyarı'da önlemini alır...
[DOUBLEPOST=1386086678,1386086543][/DOUBLEPOST]
Konuyu anlamamışsın.. Ben diyorum ki Türk forumunda illa "I a-m 17 years old" mı demesi gerekiyor?
He diyorsunki karşısında İngiliz birisi var. O zaman I a m seventeen years old diyebilir yani a ile m'nin arasında boşluk olabilir
Konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim o zaman beni anlarsın![]()
Farkındasysan başında "Atıyorum" yazarak sonraki kullanacağım cümlenin örnek niteliği taşıdığını belirttim.Sen niye türk isen bu forumda " I a-m " diyorsun ki?
Eğer ingilizle konuşuyorum diyorsan ona İngiliz Minecraft forumlarını önerirsin olur biter![]()
Vay canına cidden çok zekisin bu forum köşelerinde harcanıyorsun (!)He diyorsunki karşısında İngiliz birisi var. O zaman I a m seventeen years old diyebilir yani a ile m'nin arasında boşluk olabilir![]()
Farkındasysan başında "Atıyorum" yazarak sonraki kullanacağım cümlenin örnek niteliği taşıdığını belirttim.
Madem ağır kelimeler ve cümleleri anlamıyorsunuz basit cümleler kurayım.
Bu bir insan beyni gibi düşünemez bir yazılımdır, yani sizin istediklerinizi sorgulamaksızın sadece yapar ve bu tip hassas konularda hata payı vardır.
Vay canına cidden çok zekisin bu forum köşelerinde harcanıyorsun (!)
Benim verdiğim bir misaldi Türkçe de küfür ile eş anlamlı olup aslında hakaret anlamı taşımayan kelimeler de var.
Reklam yapmak yasak zannediyorum...Siteme sohbet yükleyip linkini atayımmı isteyen konuşsun![]()
Evet tam üstüne bastın senin fikirlerin kalıplaşmışBu benim fikrim ve fikirler kurşun geçirmezdir...