ShoutBox

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
sohbet bölümü yetkililer için vardır üyelere açılsa bile kıdemli üye ler için açılabilir

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam küfür vb. davranışlarda üyenin hesabı sohbetten uzaklaştırılabilir.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
otomatik sohbet banı ...
Ya atıyorum ben I a-m 17 years old diyeceğim ancak filtre burdaki "a-m" kelimesini küfür olarak algıladığından ban atacak.
Daha sonra ben de yönetimi "Benim bir suçum yoktu otomatik ban yedim dee falan daa filan daa" diye mesaj yağmuruna tutacağım.
Mantıklı mı ?

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Sen niye türk isen bu forumda " I a-m " diyorsun ki?
Eğer ingilizle konuşuyorum diyorsan ona İngiliz Minecraft forumlarını önerirsin olur biter :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer ingilizle konuşuyorum diyorsan ona İngiliz Minecraft forumlarını önerirsin olur biter :)
İngilizce konuşmanın Türklük ile ne alakası var ki ? belki karışıda ki ingiliz sen türkçe mi söyliyeceksin?

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Ayrıca direk "a-m" dediğinde sohbetten ban atmaması gerekir, 4 adet uyarı kullanıcılar için gayet uygundur.
  • 1. Uyarı'da yanlış yapar
  • 2. Uyarı'da eli kayar
  • 3. Uyarı'da yine unutur
  • 3. Uyarı'da önlemini alır...

Ve bu uyarılar 20 gün veya 1 ay'da yenilenebilir :)
[DOUBLEPOST=1386086678,1386086543][/DOUBLEPOST]
İngilizce konuşmanın Türklük ile ne alakası var ki ? belki karışıda ki ingiliz sen türkçe mi söyliyeceksin?
Konuyu anlamamışsın.. Ben diyorum ki Türk forumunda illa "I a-m 17 years old" mı demesi gerekiyor?
He diyorsunki karşısında İngiliz birisi var. O zaman I a m seventeen years old diyebilir yani a ile m'nin arasında boşluk olabilir :)
Konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim o zaman beni anlarsın :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ayrıca direk "a-m" dediğinde sohbetten ban atmaması gerekir, 4 adet uyarı kullanıcılar için gayet uygundur.
  • 1. Uyarı'da yanlış yapar
  • 2. Uyarı'da eli kayar
  • 3. Uyarı'da yine unutur
  • 3. Uyarı'da önlemini alır...
Ve bu uyarılar 20 gün veya 1 ay'da yenilenebilir :)[DOUBLEPOST=1386086678,1386086543][/DOUBLEPOST]
Konuyu anlamamışsın.. Ben diyorum ki Türk forumunda illa "I a-m 17 years old" mı demesi gerekiyor?
He diyorsunki karşısında İngiliz birisi var. O zaman I a m seventeen years old diyebilir yani a ile m'nin arasında boşluk olabilir :)
Konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim o zaman beni anlarsın :)
Ban atmasın *** e çevirsin :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Farkındasysan başında "Atıyorum" yazarak sonraki kullanacağım cümlenin örnek niteliği taşıdığını belirttim.
Madem ağır kelimeler ve cümleleri anlamıyorsunuz basit cümleler kurayım.
Bu bir insan beyni gibi düşünemez bir yazılımdır, yani sizin istediklerinizi sorgulamaksızın sadece yapar ve bu tip hassas konularda hata payı vardır.
Vay canına cidden çok zekisin bu forum köşelerinde harcanıyorsun (!)
Benim verdiğim bir misaldi Türkçe de küfür ile eş anlamlı olup aslında hakaret anlamı taşımayan kelimeler de var.

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Farkındasysan başında "Atıyorum" yazarak sonraki kullanacağım cümlenin örnek niteliği taşıdığını belirttim.
Madem ağır kelimeler ve cümleleri anlamıyorsunuz basit cümleler kurayım.
Bu bir insan beyni gibi düşünemez bir yazılımdır, yani sizin istediklerinizi sorgulamaksızın sadece yapar ve bu tip hassas konularda hata payı vardır.

Vay canına cidden çok zekisin bu forum köşelerinde harcanıyorsun (!)
Benim verdiğim bir misaldi Türkçe de küfür ile eş anlamlı olup aslında hakaret anlamı taşımayan kelimeler de var.

Bir kere atarlanmanıza gerek yok ben cümlelerden anlıyorum.Siz madem çok bilgilisiniz alın bu işi üstlenin küfür edene basın banı?!

Ben size böyle cümleler kullanmıyorum lütfen ne yazdığınıza dikkat ediniz!

Bu benim önerimdir, anlayışlı olursanız sevinirim :)
[DOUBLEPOST=1386087264,1386087218][/DOUBLEPOST]
Siteme sohbet yükleyip linkini atayımmı isteyen konuşsun :)
Reklam yapmak yasak zannediyorum... :)[DOUBLEPOST=1386087399][/DOUBLEPOST]Ben size konuyu kapatın dedim siz uzattıkça uzatmışsınız!
Ben kendi konumda bana böyle davranılmasına izin veremem lütfen gidip başka konuda seviyenizi düşünürünüz.
Anlayışınız için teşekkür ederim...

Bu benim fikrim ve fikirler kurşun geçirmezdir...