Forum tarafından yararlı olduğum kabul edilerek verilmedikten sonra benim için Kıdemli Üyeliğin şuanki rütbemden bir farkı olmayacak abi diğer üyelerin düşüncelerini bilmem bu benim görüşümBöyle bakılmamasıda senin elinde, açtığın konularla gönderdiğin mesajlarla sana öyle diyen birine ben forumda yüzlerce yararlı konu açtım desen kimse sesini çıkaramaz. Sen baştan bu zihniyette giderek kaybediyorsun ama
Zaten dikkatimizi çeken kişilere biz Kıdemli üyelik veriyoruzForum tarafından yararlı olduğum kabul edilerek verilmedikten sonra benim için Kıdemli Üyeliğin şuanki rütbemden bir farkı olmayacak abi diğer üyelerin düşüncelerini bilmem bu benim görüşüm
Örneklendirmem gerekirse, gayret ederek Taktiri alabilirim ancak Onur Belgesini her gayret edene vermezler.
Haklı aslındaNiye puanlarımız gitti ya durduk yerde kafam karışıktı zaten şimdi bide buna kafa yorcaz
Yav salla puanı napcan puanı dert etmeyen tek üye ben miyim laNiye puanlarımız gitti ya durduk yerde kafam karışıktı zaten şimdi bide buna kafa yorcaz
Yav salla puanı napcan puanı dert etmeyen tek üye ben miyim la
Valla çok bile vermiş sana W:Eq.ewqBune ya 2.295'ti!!!!
Kızıltaşta birkaç yıla değerlenir merak etmeben nether yerlisiydim en azından elmas madencisi verin ya