Bilgilendirme Forum Rütbeleri

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bakılmamasıda senin elinde, açtığın konularla gönderdiğin mesajlarla sana öyle diyen birine ben forumda yüzlerce yararlı konu açtım desen kimse sesini çıkaramaz. Sen baştan bu zihniyette giderek kaybediyorsun ama
Forum tarafından yararlı olduğum kabul edilerek verilmedikten sonra benim için Kıdemli Üyeliğin şuanki rütbemden bir farkı olmayacak abi diğer üyelerin düşüncelerini bilmem bu benim görüşüm
Örneklendirmem gerekirse, gayret ederek Taktiri alabilirim ancak Onur Belgesini her gayret edene vermezler.

Son düzenleme:

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forum tarafından yararlı olduğum kabul edilerek verilmedikten sonra benim için Kıdemli Üyeliğin şuanki rütbemden bir farkı olmayacak abi diğer üyelerin düşüncelerini bilmem bu benim görüşüm
Örneklendirmem gerekirse, gayret ederek Taktiri alabilirim ancak Onur Belgesini her gayret edene vermezler.
Zaten dikkatimizi çeken kişilere biz Kıdemli üyelik veriyoruz :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Su puan sistemi tamamen kalksa. Sadece kidemli uyelik olsa daha iyi olur. Forumun yas ortalamasi 7-8 puani yuksek olan COCUKLAR aa benim puanm daha yuksek eziik. Gibi laflar kullacaklar kullaniyorlada

youtube/mrsarikirmizi Tapatalk

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Niye puanlarımız gitti ya durduk yerde kafam karışıktı zaten şimdi bide buna kafa yorcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...