Genel Olarak Anime - Anime Nedir? - Animenin Tarihcesi - Dev Rehber

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba, Sevgili Yöneticilerim ve Sevgili Moderatör Arkadaşlarım, Ben Ali Can Gök namıdeğer Legendlord ,
Forumda Anime&Manga nın yayğınlaşmasını saglamak , İnsanlara animenin ne olduğunu anlamasını sağlamak, Animenin genel olarak kültürü ve tarihcesi hakkında bilgi vermek , Animenin bir cizgifilmden ibaret olduğunu sanan İnsanların aklındaki yanlış ve hatalı tabuları yıkmak ve her şeyden öte şu an forumda olmayan bir rehber hazırlamak amacıyla bir konu açmış bulunmaktayım, eğer ki siz değerli dostlarım konunun paylaşılıp , insanların arasında yayılmasını sağlayabilirseniz , yani her şeyi geçtim , en azından konun linkini arkadaşlarınıza atarsanız vs çok makbule geçer , o bile yeter bana çünkü benim buradaki asıl amacım ne begeni toplamak , nede populer olmak değil , tek ama tek arzum şu insanların aklındaki tabuları yıkmak ve CANIM türkiye insanına anime hakkında bilgi vermektir, öbürsü gün benim vatandaşım yabancılarla konuşulduğunda , karşı taraf animeden bahsedince bizimkiler onu cizgifilm sanıp gülmesin, onun bir sinema sektörü olduğunu bilsin , animenin değerini anlayabilsin diye bu konuyu açıyorum yoksa 2-3 begeni kazanmışım , benim neyime , ben beğeni ile karnımı doyurmuyorum sonucta, vakit ayırıp okuduğunuz için
Teşekkürler :)

Konunun linki :
https://forum.gamer.com.tr/konu/genel-olarak-anime-anime-nedir-animenin-tarihcesi-dev-rehber.168225/

Anime grubunun linki :
https://forum.gamer.com.tr/grup/anime-İs-my-life.76/group-detail

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba, Sevgili Yöneticilerim ve Sevgili Moderatör Arkadaşlarım, Ben Ali Can Gök namıdeğer Legendlord ,
Forumda Anime&Manga nın yayğınlaşmasını saglamak , İnsanlara animenin ne olduğunu anlamasını sağlamak, Animenin genel olarak kültürü ve tarihcesi hakkında bilgi vermek , Animenin bir cizgifilmden ibaret olduğunu sanan İnsanların aklındaki yanlış ve hatalı tabuları yıkmak ve her şeyden öte şu an forumda olmayan bir rehber hazırlamak amacıyla bir konu açmış bulunmaktayım, eğer ki siz değerli dostlarım konunun paylaşılıp , insanların arasında yayılmasını sağlayabilirseniz , yani her şeyi geçtim , en azından konun linkini arkadaşlarınıza atarsanız vs çok makbule geçer , o bile yeter bana çünkü benim buradaki asıl amacım ne begeni toplamak , ne populer olmak vs değil , tek ama tek arzum şu insanların aklındaki tabuları yıkmak ve CANIM türkiye insanına anime hakkında bilgi vermektir, öbürsü gün benim vatandaşım yabancılarla konuşulduğunda , karşı taraf animeden bahsedince bizimkiler onu cizgifilm sanıp gülmesin, onun bir sinema sektörü olduğunu bilsin , animenin değerini anlayabilsin diye bu konuyu açıyorum yoksa 2-3 begeni kazanmışım , benim neyime , ben beğeni ile karnımı doyurmuyorum sonucta, vakit ayırıp okuduğunuz için

Konunun linki :
https://forum.gamer.com.tr/konu/genel-olarak-anime-anime-nedir-animenin-tarihcesi-dev-rehber.168225/

Anime grubunun linki :
Eğer ******'den başlamassan anlamazlar :D

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saat 8-9 gibi başlıyor animelere ama hep eski bölümler ve bitirdiğim animeler Naruto DGaryMan FMA Bleach
Naruto bitmedi daha.[DOUBLEPOST=1386692026,1386691914][/DOUBLEPOST]
Forumda Anime&Manga nın yayğınlaşmasını saglamak , İnsanlara animenin ne olduğunu anlamasını sağlamak, Animenin genel olarak kültürü ve tarihcesi hakkında bilgi vermek , Animenin bir cizgifilmden ibaret olduğunu sanan İnsanların aklındaki yanlış ve hatalı tabuları yıkmak ve her şeyden öte şu an forumda olmayan bir rehber hazırlamak amacıyla bir konu açmış bulunmaktayım, eğer ki siz değerli dostlarım konunun paylaşılıp , insanların arasında yayılmasını sağlayabilirseniz , yani her şeyi geçtim , en azından konun linkini arkadaşlarınıza atarsanız vs çok makbule geçer , o bile yeter bana çünkü benim buradaki asıl amacım ne begeni toplamak , nede populer olmak değil , tek ama tek arzum şu insanların aklındaki tabuları yıkmak ve CANIM türkiye insanına anime hakkında bilgi vermektir, öbürsü gün benim vatandaşım yabancılarla konuşulduğunda , karşı taraf animeden bahsedince bizimkiler onu cizgifilm sanıp gülmesin, onun bir sinema sektörü olduğunu bilsin , animenin değerini anlayabilsin diye bu konuyu açıyorum yoksa 2-3 begeni kazanmışım , benim neyime , ben beğeni ile karnımı doyurmuyorum sonucta, vakit ayırıp okuduğunuz için

Konunun linki :

Anime grubunun linki :
Gruba giremiyorum yetkim yok.Acaba bu kıdemli üyelerdeki bir sorun mu?
O sırada cidden gidip "Şirinler" izliyorlar gidip Naruto gibi şeylerle dalga geçiyorlar.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Benim bir arkadaş beni anime izlerken yakalamıştı ve hala animeye çizgi film diyor anlatamadım hep bildiğini okuyan biri PC sinde minecraft çalışmıyor o yüzden bu siteye de üyeliği yok bunu da okuyamıyacak ve bana çizgi film izliyor demeye devam edecek ama neyse ya ben gizli gizli izlerim :3 Bu arada yararlı bir paylaşım olmuş eline sağlık

NOT: Animeye yeni başlayacaksanız kiss x sis den başlamayın o ****** ye giriyor ve biraz aşırı :D
KİDZ/ANİMEZ Kanalını öneririm ^.^
İnternetiniz gitti anime izleyemiyorsunuz gelene kadar yayından izleye bilirsiniz çok kalitelide
Ama arada çizgi film de koyuyorlar o sinir ediyor .-.
ama oradaki çeviriler garip gerçek olmayan sigarayı bile sansürlüyorlar messala se**i gibi şeyleri güzel diye çeviriyorlar

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir rehber olmuş dostum. Emek verdiğin rahatlıkla belli oluyor. Bu konu üzerindeki çalışmalarının devamını dilerim. :)

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir rehber olmuş dostum. Emek verdiğin rahatlıkla belli oluyor. Bu konu üzerindeki çalışmalarının devamını dilerim. :)
Teşekkür ederim =)

Benim bir arkadaş beni anime izlerken yakalamıştı ve hala animeye çizgi film diyor anlatamadım hep bildiğini okuyan biri PC sinde minecraft çalışmıyor o yüzden bu siteye de üyeliği yok bunu da okuyamıyacak ve bana çizgi film izliyor demeye devam edecek ama neyse ya ben gizli gizli izlerim :3 Bu arada yararlı bir paylaşım olmuş eline sağlık

NOT: Animeye yeni başlayacaksanız kiss x sis den başlamayın o ****** ye giriyor ve biraz aşırı :D

ama oradaki çeviriler garip gerçek olmayan sigarayı bile sansürlüyorlar messala se**i gibi şeyleri güzel diye çeviriyorlar

Teşekkürler :) ve ben kiss x sis i siddetle tavsiye ediyorum , şahsen çok hoşuma gitti.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İzlemediğim anime kalmadı heralde :D Çoğunun ismini unuttum zaten konularını hatırlıyorum :D Forumda animeci arıyorsanız benide animeci sayabilirsiniz :D
Gerçekten iyi bir paylaşım çoğu insan bu terimlerin ne anlama geldiğini bilmez :D