o zaman olmuştur çünkü netherdeki her adımın gerçek dünyaya göre 8 adımBendede olmustu bi kere elma filan bulmustum portaldan girdim geri döndügümde evim yoktu ve bi agacin ustunde cikti portal (netherde 2. portal yapmamistim.
Çok ilginç bilmiyordumo zaman olmuştur çünkü netherdeki her adımın gerçek dünyaya göre 8 adım
biraz daha açıklayıcı ol yada yanlış yazdıysan lütfen düzelt ben bir şey anlamadım açıkçası şöylemi demeye çalışıyodumAma birsey daha var benim ilk yaptigim evin yakinina yapmistim evi ve ilk evim aynı yerde duruodu![]()
öle bise olmadi yani portal hic bilmedigim bir yerde cikmadi 2 evim vardi 1.sizi yerdeydi portal actigim 2. evim yerinde yoktubiraz daha açıklayıcı ol yada yanlış yazdıysan lütfen düzelt ben bir şey anlamadım açıkçası şöylemi demeye çalışıyodum
portal ilk yaptığım evin yakınındaydı şu anki evim ilk evimle aynı yerde
hoş bu daha açıklıyıcı olsada verebileceğim en iyi cevap netherde çok fazla yürüyüp portal açtığın yerin senin portalınla çakışmamış olması bazen bug nedeniyle portallar çakışıyor ama bu konumuz değil yani sen okadar yürümüşsünki netherde değilken en az 5 biom large biomsta 1 biom geçmişsindir yani senin sorunun netherle ilgili bi nethere geri dönüp eski portalı bulmayı dene (çok kolay ya)
betaysa bana sorma bir şey ben 1.2.5 ten beri oynuyorumbide benim minecraftım eskiydi belkide betaydı betaysa olabilir ama